fanaposten.no

God kamp, men ingen poeng på Erlend Lyssand og Fana. Foto: Roy Ellingsen, arkiv

Vondt tap i Larvik

– Nå er vi bare veldig skuffet!

Sport · Publisert 20:31, 27 feb 2019

Larvik – Fana 21-18: Fana hadde Larvik på gaffelen, for andre gang denne sesongen, men det skulle ikke gå. Til slutt var det det hardt prøvede hjemmelaget, som mandag fikk lønnsstopp, som sto igjen som vinnere.

– Utover i andre omgang førte vi kampen, så jeg har lyst til å se den på video, for å se om det er noe jeg kunne ha gjort annerledes. Hvorfor scoret vi ikke flere mål i den perioden kampen ble avgjort? Det må vi evaluere etter en slik kamp. Hva kunne vi i fellesskap ha gjort annerledes? sier Fana-trener Erlend Lyssand.

Bra kamp, dumt resultat

Det er mange måter å tape på. Det er også veldig forskjellig hva man føler etter et tap.

– I dag er vi bare skuffet for at vi tapte, ikke fordi vi ikke gjorde jobben eller noe slikt. Vi spilte kampen med viljen utenpå drakten, det er bare skuffende at det ikke gikk, sier han.

For endelig gjorde det vondt å spille mot Fana igjen.

– Vi var tøffere og tok duellene og stilte opp for hverandre på en annen måte enn vi har gjort i det siste. Jeg er veldig fornøyd med måten vi fremsto, på en helt annen måte enn i de siste kampene, både i fellesskap og som individualister, sier han.

Kampen begynte på verste vis. Larvik ledet 4-0 før Fana tok en timeout og snudde oppgjøret. De gikk til pause med ledelse 11-10.

– Vi ble nok litt feige i angrep utover i kampen. Vi scoret kun syv mål i andre omgang, som er uvanlig lite for oss, sier Lyssand.

Fest neste onsdag

De omtumlende dagene Larvik har vært igjennom har helt sikkert påvirket laget, men det er umulig å vite hvordan eller hvor mye.

– Det er vanskelig å si, men det er jo helt klart alvorlig for dem. Larvik har nok gjort det samme som oss og prøvd å ikke tenke på det, men vi merker på folk rundt her at det har påvirket dem. Men når kampen først er i gang, tenker de nok ikke på det, sier Lyssand.

Nå skal han og damene riste av seg dette tapet. Neste onsdag er det fest i Fana Arena. Da kommer Tertnes på besøk!

– Det blir fest. Det er bare å ta med seg det som var bra og glede seg til det, sier Lyssand.

PS! I en annen kamp onsdag vant Gjerpen hele 32-19 over Skrim i Kongsberg. Det betyr at Fana går en plass ned på tabellen og nå ligger på kvalifiseringsplass når syv serierunder gjenstår.

Se Tabellen og kampoppsett her!

håndball

Larvik – Fana 21- 18 (10-11)

Eliteserien, Boligmappa Arena

Dommere: Pål Alexander Valbjør, Vegard Kalløkkebakken

Tilskuere: 422

Toppscorer Larvik: Mari Molid 6 (3)

Mål Fana: Christine Karlsen Alver 5, Emilie Hovden 5 (2), Sofie Vinde Norum 2, Aurora Hatle 2, Juliane Moberg Løvik 2, Celine Solstad 2.

Vil samle golfbanen sør for Flyplassvegen

Fana golfklubb ønsker å flytte seks hull fra nordsiden til sørsiden av Flyplassvegen. Slik vil det kunne åpnes for utbygging der dagens golfbane...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten