fanaposten.no

Velfortjent og etterlengtet seier til Gneist

– Jentene kjempet godt, og de fortjente en seier nå, sier en fornøyd Gneist-trener Morten Haugstvedt.

Sport · Publisert 20:49, 20 feb 2019

Gneist-damene har gått fra tap til tap i år, og i kveld måtte de slå Førde for å ha en sjans til å unngå nedrykk.

Gneist spilte veldig bra de første fem minuttene, men så ble de utålmodige i angrepsspillet.

– Vi var ikke tålmodige nok, og avsluttet tidlig alt for ofte. Da gikk skuddene enten i treverket eller utenfor, sier Haugstvedt.

Like fullt holdt Gneist-damene noenlunde følge med Førde ut omgangen. Til pause ledet Førde med 11-13.

Hva Morten Haugstvedt og Ivica Rimanic sa til laget i pausen vet vi ikke, men det var et nytt Gneist-lag som kom på banen til andre omgang.

I løpet av kort tid hadde Gneist snudd kampen, og vist Førde ryggen. Etter seks minutter var Gneist i ledelsen, og Førde klarte aldri å ta tilbake ledelsen. Da det gjensto 8 minutter av kampen, ledet Gneist med fem mål.

– Vi ble mer tålmodige i angrep. Vi spilte ball, og kom til gode avslutninger som vi satte i mål. I første omgang hadde vi minst syv stolpeskudd. I andre omgang ble presisjonen mye bedre, og da kryper vi etter hvert forbi Førde. Vi jobbet veldig godt i forsvar, og da går det vår vei. Vi vinner andre omgang med seks mål, og det er bra. Seier smaker alltid godt, men det smaker ekstra godt etter en sånn tapsrekke vi har vært gjennom nå. I dag var jeg mest fornøyd med den disiplinen alle viste. Jentene fortjente virkelig en seier, og de kjempet godt i dag, sier Morten Haugstvedt.

Kampen endte med tremålsseier til Gneist 26-23.

Gneist - Førde 26-23 (11-13)

Gneist:

Sanne Steen Klæboe (1 mål), Lea Steen Klæboe, Aurora Kjellevold Hatle (5 mål), Ida Holmefjord Skjeldestad, Eva Erdal Moen (2 mål), Emma Johannesen Haugstvedt (9 mål+2 str.), Sara Ulland Svellingen (2 mål), Cathrine Schjøtt, Camilla Skjervheim, Martine Kjellerød (3 mål), Nora Hagerup (1 mål), Ida Gabrielsen, Maren Gabrielsen (1 mål)

Vil samle golfbanen sør for Flyplassvegen

Fana golfklubb ønsker å flytte seks hull fra nordsiden til sørsiden av Flyplassvegen. Slik vil det kunne åpnes for utbygging der dagens golfbane...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten