fanaposten.no

Uavgjort i krigen på Stavollen

Bjarg og Gneist kjempet med nebb og klør, men måtte dele poengene.

Sport · Publisert 16:53, 14 apr 2018

Finfotballen var lagt vekk da Bergen sørs nest beste lag møttes til dyst på Stavollen.

Det ble et lokalderby med høy intensitet og tøffe taklinger, noe som viste igjen i flere gule kort før pause.

Bjarg var med på notene helt i starten, men første del av kampen dominerte Gneist totalt. Gneist hadde flere tilløp til sjanser, men bommet i avslutningene.

Helt ut av det blå kom Bjargs Arild Eie seg fri på kanten etter 26 minutter. Han lekte karusell med halve Gneist-forsvaret, kom seg mot mål og dundret ballen i nettet. Bjargs første sjanse ga 1-0 til hjemmelaget, til stor jubel fra en fullsatt tribune.

Gneist fortsatte å dominere banespillet, og få minutter før pause kom utlikningen ved Ole Didrik Blomberg. Ett skudd fra 18 meter var borti en Bjarg-spiller og gikk inn bak keeper Ole Sebastian Rolland.

Gneist fortsatte å dominere tidlig i 2. omgang og hadde flere muligheter til å ta ledelsen. Nærmest var målscorer Blomberg, da han satte ballen centimetre utenfor i det 65. minutt.

Kampens aller største sjanse var det likevel Bjargs Enrique Crespo Søvik som fikk, da han stod mutters alene foran Gneist-keeperen ti minutter før slutt. Ballen ville ikke inn og keeper fikk avverget.

Mot slutten virket det som begge lag manglet kreftene til å sette inn nådestøtet, og det endte uavgjort i en kamp Gneist var nærmest å vinne.

Masse-exit fra Gneist

– Vi har de spillerne vi trenger, sier klubben på Liland.

Eiendommen må bevares - utbyggere vil ha vei i hagen deres

Politikerne har bestemt at Emily Hysing Dahl og Kjetil Lundes hus er bevaringsverdig. Men nå har de fått beskjed om at det kan komme vei gjennom...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten