fanaposten.no

Mads Vik Tvedte er blitt daglig leder i Fana IL Fotball. Foto: Roy Ellingsen

Tvedte ble klubbsjef

Fana IL Fotball har ansatt ny daglig leder etter Kim Rune Hellesund. Mads Vik Tvedte rykker opp fra rollen som sportslig leder.

Sport · Publisert 01:27, 21 sep 2021

– Jeg skal fortsatt ha ansvaret for sport. I tillegg skal vi organisere oss slik at markedsarbeid og Fanalandslaget ivaretas på best mulig måte, sier Tvedte til Fanaposten.

Han er nøye med å understreke at dette ikke blir noen revolusjon, men en fortsatt utvikling av administrasjonen på Nesttun idrettsplass.

– Jeg kan i hvert fall fortsatt glede meg til å gå på jobb, stå opp tidlig, legge meg sent og ta mange telefonsamtaler i boden hjemme, sier han og ler.

Etter at styreleder Kristian Jæger tidlig i prosessen sa at klubben ville gå for en intern kandidat, har det strengt tatt ikke vært så mange å velge mellom.

– Jeg er veldig glad for å ha blitt spurt om å lede Fana inn i fremtiden. Jeg tar det som en bekreftelse på at prosjektet vårt skal fortsette. Mitt oppdrag er å organisere og støtte både ansatte og frivillige, slik at vi utnytter mulighetene og kan jage de drømmene alle i Fana har, sier Tvedte.

Jæger ser frem til at Tvedte skal fortsette det gode arbeidet for klubben.

– Mads er en fremragende Fana-ambassadør, som er veldig ambisiøs på egne og klubbens vegne. Han er med på å flytte oss fremover, dit vi vil, sier Jæger.

Han roser måten Tvedte og Ketil Brekke har opptrådt mens klubben har bestemt seg for hvem som skulle ta jobben.

– Både Mads og Ketil var klar på at de backet hverandre og ønsket det beste for klubben og det felles prosjektet, sier Jæger.

Klubben kan glede seg over at hovedbanen på Nesttun Idrettsplass nå er klar til bruk.

– Entreprenøren og kommunen er enige om at vi kan overta banen fra i dag. Det har vi gledet oss lenge til, så det er vi glad for, sier Tvedte.

Han ble hentet fra Sverige for å jobbe i Fana IL Fotball for syv år siden.

Pasient ringte inn trusler mot legen, og så gikk det fra vondt til verre

Da trusselmeldingene tikket inn og politiet møtte opp på døren, eskalerte situasjonen. – Det hele endte opp med at kvinnen ble pågrepet der og da,...

Nye garderobebrakker på vei

Kommunen har bestilt midlertidige brakker, som midlertidig erstatning for de midlertidige brakkene, som permanent skal erstatte de midlertidige...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten