fanaposten.no

Tim Nilsen setter inn 2-0-målet på frispark. Dermed sikret han at Fana karret seg opp til sikker plass, riktignok med en kamp mer spilt enn Vindbjart og Odd.

Se, nå er Fana over streken!

Tim Nilsen: - Nå er det kun opp til oss selv.

Sport · Publisert 16:30, 30 sep 2017

Fana leverte varene i dagens hjemmeoppgjør mot Byåsen. På Nesttun Idrettsplass var det tydelig at ett lag hadde lite å spille for. Byåsen er fortapt på sisteplass, mens Fana kjemper en innbitt kamp om å berge plassen.

Mens Fana og Odd 2 begge hadde 19 poeng før dagens oppgjør, var det to poeng opp til Vindbjart på sikker plass. De to rivalene spiller henholdsvis søndag og mandag, så med seier i dag ville Fana karre seg over nedryksstreken, ihvertfall for en liten stund!

Og det tok ikke lang tid før Mattias Totland skapte jubel i regnet på Nesttun. Bare syv minutter brukte han på å sende Fana i føringen.

Fana hadde flere store sjanser, men det var først da Tim Nilsen satte inn 2-0 på frispark etter en drøy time at spenningen i kampen ble punktert. Byåsen skapte lite og var aldri noen trussel for et tent Fana-lag.

Med seieren gikk Fana forbi både Odd 2 og Vindbart og ligger i skrivende stund på sikker plass. Målscorer Tim Nilsen kom til Fana med løfte om å hjelpe dem å berge plassen. Nå har han scoret i to kamper på rad, som begge har endt med tre Fana-poeng.

– Nå er det opp til oss selv. Vi trenger ikke tenke på noen andre, sier Nilsen etter kampslutt.

Han har stor tro på at laget kan holde seg.

– Jeg har sagt at vi skal berge plassen fordi jeg vet hvilke kvaliteter som bor i laget. Nå er vi på sikker plass, og det er vi selv som avgjør, sier Nilsen.

Han mener det er en god situasjon for Fana å jage poeng samtidig som de møter lag som har alt å tape.

– Vi skal slå lagene som ligger rundt oss, og nå møter vi lag som ikke har noenting å spille for. Å ligge bak og sparke i de som ligger foran oss er gull. Det er mye verre å ligge over å ha noen som ligger bak og jakter, sier han.

Fana har tre kamper igjen. De møter Hønesfoss borte om en uke. 14. september er det siste hjemmekamp mot Egersund, før sesongen avsluttes borte mot Vard Haugesund.

Vindbjart møter Hødd borte i morgen. Med seier der, dytter de Fana tilbake under nedrykksstreken.

Buss mot bil i Grimesvingene

En buss og en personbil har kollidert i Grimesvingene. En person lettere skadet.

Disse bedriftene vil hun ha vekk fra Rådalen

Flere Rådalen-bedrifter ligger på en tomt eid av Stend VGS. Området er egentlig tiltenkt landbruk.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten