fanaposten.no

Hovedinstruktør Jonar Kolve, Eli Rye informasjonsleder Equinor og daglig leder Vilde Næss Brodahl i Sædalen IL med gavesjekken på 100 000 kroner som idrettslaget fikk sist lørdag. Foto: Sædalen IL

Sædalen IL fikk 100.000

Under Sædalendagene sist lørdag stilte 70 store og små på Sædalenløpet. Samtidig kom Equinor på overraskende besøk med en gavesjekk på 100.000 kroner.

Sport · Publisert 10:59, 4 nov 2022

Under Sædalendagene lørdag 29. oktober, ble det gjennomført 1700 meter motbakkeløp og 300 meter barneløp. 50 barn og 20 voksne fikk testet formen under løpet. Arrangementet ble toppet med tildeling av gavemidler fra Equinor på 100 000 kroner.

– Det er utrolig gøy å kunne tildele 100 000 kroner til et aktivt idrettslag som Sædalen IL. Dere har et viktig tilbud i et område med mange barn og unge. Vi synes det er positivt at dere legger vekt på forebygging, samhold og inkludering, sa Eli Rye, informasjonsleder i Equinor under overrekkelsen av gavesjekken.

Bedre tilbud

Pengene var et kjærkomment tilskudd, og ifølge daglig leder Vilde Næss Brodahl betyr dette at Sædalen IL kan investere pengene i bedre tilbud for innbyggerne i området.

– For Sædalen IL betyr dette at vi kan utvikle løpstilbudet i dalen, og jevnlig arrangere løp for å få testet formen. I tillegg skaper vi også en kjekk opplevelse for lag og aktive i nærmiljøet. Hver onsdag har vi nå gratis løpegruppe for de som ønsker å løpe sammen med andre. Gruppen er ledet av klubbens hovedinstruktør, Jonar Kolve, som tilpasser øktene slik at alle skal føle seg velkommen og ha utbytte av økten. Tilbudet startet opp i høst, og har hatt en god start med nye deltakere hver uke! forteller Næss Brodahl.

Mange søknader

Equinor fikk inn over 1900 søknader siste søknadsperiode fra foreninger, idrettslag og andre som ønsker å gjennomføre gode tiltak for barn, ungdom og studenter.

– Det er gledelig at vi kan gi støtte til mange gode tiltak over hele landet i denne tildelingen. Equinor har støttet frivilligheten i Norge gjennom flere tiår. Mange har fått glede av støtte fra talentutviklingsprogrammet Morgendagens Helter på nasjonalt nivå og lokale tildelinger. Det har alltid vært viktig for oss å gi noe tilbake til alle de foreninger og lag som bidrar i sitt lokalmiljø, og støtte studentmiljøer og innovasjonsprosjekter. Sædalen IL er et godt eksempel på noen som legger til rette for gode aktiviteter i vår region, sier Eli Rye i Equinor.

Tilbud til alle

Det er et stort løpsengasjement blant medlemmene i Sædalen IL og befolkningen i Sædalen.

– Vi synes det er viktig å også ha tilbud for de som ikke driver med organisert idrett, men ønsker å trene eller være aktiv sammen med andre. Tilbudene er også for aktive medlemmer som ønsker flere utfordringer i treningshverdagen eller ekstra trening, sier daglig leder I Sædalen IL, Vilde Næss Brodahl.

Fana skal kose seg i form

Herrelaget til Fana skal spille rekordmange treningskamper før denne sesongen. Dagen etter kampene står sex på treningsplanen.

Tobias Gjesdahl 17 år

Hipp hurra for Tobias Gjesdahl som fyller 17 år den 5. februar. Du er flink, hjelpsom, smart og vi er stolt av deg. Vi gratulerer og gleder oss...

Kunne du tenkt deg denne utsikten?

Fem minutter fra Lagunen, utsikt over Apeltunvatnet, tett på turområde, solceller på taket og 45 kvadratmeter å spille seg på. Kunne du tenkt deg å...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten