fanaposten.no

Arthur Brekke foreviges på benker

Den mangeårige KIL-lederen hedres for sin innsats med et eget bronserelieff på fem av turbenkene i området.

Sport · Publisert 14:00, 1 des 2017

Nær 100 medlemmer og samarbeidspartnere var samlet da Kalandseid Idrettslag oppsummerte 2017 med en egen idrettsgalla. KIL-Gallaen er et helt nytt tiltak hovedstyret i idrettslaget har iverksatt for å skape møteplasser for sine medlemmer. Selv stod styret for hele gjennomføringen av arrangementet, fra å lage fruktpunsj til å dele ut priser og anerkjennelser. Deltakerne lot til å sette stor pris på tiltaket og skapte en flott ramme for arrangementet.

Styreleder i idrettslaget, Arild Dyngeland, åpnet gallaen med en oppsummering av alt stort og smått av arrangementer, sportslige aktiviteter og anleggsutvikling idrettslaget har utrettet gjennom året.

Kalandseid IL utfordret i høst alle medlemmene til å komme med forslag til kandidater i priskategoriene «Årets framsnakker», «Årets forbilde», «Årets sensasjon» og «Årets sportslige sensasjon». Opp mot selve Gallaen kom det inn rundt 900 stemmer på de nominerte kandidatene, noe som viser at dette var noe som engasjerte medlemsmassen.

Bragdkomiteen i idrettslaget delte deretter ut en honnørpokal til en av idrettslagets virkelig store ildsjeler; Eva Nordås Lunde. Takk for innsatsen ble tildelt Tor Isaksen, Jeremy Cook og Arne Magne Håvardstun.

Etter en enkel matservering deltok store og små på en dialogkafe, der de sammen noterte ned tanker og ideer til idrettslaget for framtiden. Disse innspillene ser hovedstyret som viktige å ta med videre, for å utvikle organisasjonen slik medlemmene ønsker den skal bli.

Avslutningsvis ble det avgåtte styret hedret for sin mangeårige innsats. Ekstra ære ble Arthur Brekke tildelt, for sin lange og store innsats som leder for idrettslaget. Han blir nå foreviget med et bronserelieff på 5 benker på turstiene idrettslaget har anlagt i nærområdet.

Prisvinnere på KIL-gallaen

Årets framsnakker: Charles Whitley

Årets forbilde: Fotball gutter 05

Årets sensasjon: Håndball jenter 15

Årets Sportslige prestasjon: Gjertrud Toppe Håvardstun.

Honnørpokal: Eva Nordås Lunde

Takk for innsatsen: Tor Isaksen, Jeremy Cook og Arne Magne Håvardstun

Hederspris: Arthur Brekke

Rå skole er overfylt: – Elevene kommer seg knapt på do

Med et pennestrøk økte kommunen kapasiteten på Rå skole fra 400 til 450 elever. Nå er skolen så full at elevene knapt kommer seg på do.

To boliginnbrudd i helgen

Søndag kveld ble det meldt om et innbrudd i en villa på Hjellestad.

Bybanen stod i morgenrushet

Bybanen hadde tekniske problemer på Fantoft og Hop. Det er nå normal drift igjen.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten