fanaposten.no

Nytt sølv til Sverre. – Helt fantastisk morsomt

Sverre Lunde Pedersen vant sin tredje VM-medalje da han gikk inn til sølv etter en knallsterk 1500-meter.

Sport · Publisert 16:15, 10 feb 2019

Sverre Lunde Pedersen gikk styggfort på 1500 meter, og vant sølv på 1500 meter i VM i enkeltdistanser i tyske Inzell søndag. Nederlanske Thomas Krol tok gull.

Fanaløperen var på jakt etter sitt andre VM-gull på én langhelg. Torsdag sørget han for Norges første VM-gull på 5000 meter. Tre dager senere måtte 26-åringen se seg slått av nederlandske Thomas Krol med 0,57 sekunder.

Pedersen tok en suveren ledelse med et kjempeløp, men kunne ikke gjøre noe med nederlenderen som tok VM-bronse på samme distanse i 2018. Lørdag tok Krol sølv på 1000 meter.

– Jeg er helt tydelig i kjempeform og går bedre på skøyter enn noen gang. I OL fikk jeg ikke bevist hvor god jeg er, men det føler jeg at jeg fikk jeg gjort i dag. Det var en veldig god følelse å kjenne at alt klaffet. Alle forberedelser og oppkjøringen har vært perfekt, så det er veldig deilig, sa Sverre Lunde Pedersen til NRK.

Russiske Denis Yuskov tok bronse fem tideler bak Pedersen.

Sindre Henriksen mistet en del fart mot slutten og tikket inn på tiden 1.45,77. Det holdt til en 12.-plass. Heller ikke Håvard Bøkko fikk det til å klaffe og måtte ta til takke med en 15.-plass.

Vinnerskalle med vinnende vesen

– Jeg tror veldig sterkt på at gjennom å være den beste utgaven jeg kan av meg selv blir jeg også den beste håndballspilleren jeg kan, sier Synna...

Høyre mangler troverdighet

I fredagens utgave av Fanaposten skriver Eivind Nævdal-Bolstad fra Høyre at partiet hans går til valg på å kutte eiendomsskatten i Bergen. Det kan...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten