fanaposten.no

Aurora Hatle har haltet av banen i begge hjemmekampene til nå. Men nå er det tid for å fullføre en kamp. Foto: Roy Ellingsen

Klart for cupfest i Fana Arena

Onsdag kommer trønderne til Fana Arena.

Sport · Publisert 01:15, 2 okt 2019

Byåsen har fått en flying start på sesongen, med fire strake seirer i serien. Nå kommer de til Fana Arena for å måle krefter med Fana i cupen, bare en uke før de samme lagene møtes samme sted til seriekamp.

– Byåsen er et godt lag. De har hentet gode spillere og har gode resultater, men vi har skumle planer om å bli bedre, vi også. Klarer vi å gjøre de gode periodene våre lengre, har vi mulighet til å ta dem, sier Fana-trener Erlend Lyssand.

Christine Karlsen Alver og Silje Selstad er usikre til kampen. For Juliane Moberg Løvik kommer kampen litt tidlig. Sofie Ege Grønlund er tilbake fra sykdom, mens Aurora Hatle trolig blir klar igjen etter enda et overtråkk.

To koronasmittede ved Midtun skole

To personer tilknyttet 5. og 7. trinn på Midtun skole har fått påvist covid-19. Smittevernkontoret driver nå smittesporing av nærkontakter.

Fana kollapset i Tønsberg

– Vanskelig å forstå, sier Celine Solstad.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten