fanaposten.no

Erlend Lyssand Foto: Roy Ellingsen, arkiv

Kampene Fana skulle være ferdig med

– Dette kan jeg ikke pakke inn. Det er bare veldig skuffende, sier Erlend Lyssand etter uavgjort på Romerike.

Sport · Publisert 19:15, 5 okt 2021

Romerike Ravens – Fana 26-26: Fana gjorde en dårlig forsvarskamp, kom fullstendig bakpå i 1. omgang og hadde store problemer med å finne rytmen. Likevel ledet de med tre mål før de siste fire minuttene.

– Å rote bort en 26-23-ledelse de siste minuttene, er utilgivelig, sier Lyssand.

Han har alltid det trenere kaller fokus på prestasjon.

– Selv når vi har vunnet, har vi vært kritiske mot oss selv. Vi har vunnet kamper der vi ikke har vært fantastisk, og da har vi vært ærlige på det. Bortsett fra 2. omgang mot Vipers, har vi ikke vært strålende fornøyd, men vi har vært flinke til å vinne kamper. Denne gangen klarte vi ikke å lukke kampen, sier Lyssand.

Nå har han to uker på seg til å gjøre laget klart til storkampen mot Storhamar hjemme. Så kommer Sola (to ganger) og Aker, alle i kamper som kan definere sesongen for Fana-laget.

– Vi vil ofte spille kamp igjen så snart som mulig etter en dårlig prestasjon, men nå er jeg glad for at vi har to ukers pause. Det er ingen tvil om at med de skadene vi har, har vi en tynn stall. Da gjør det ingenting med en liten pause, sier Lyssand.

håndball

Romerike Ravens – Fana 26-26 (16-13)

Eliteserien, Skedsmohallen

Tilskuere: 317

Utvisninger: Romerike 2x2 min

Mål Fana: Christine Karlsen Alver 6 (2), Marit Bøyum 5, Oda Mastad 5, Nora Hagerup 3, Sara Berg 2, Celine Solstad 2, Cathrine Schjøtt 1, Maren Gabrielsen 1, Henriette Risti 1.

Pasient ringte inn trusler mot legen, og så gikk det fra vondt til verre

Da trusselmeldingene tikket inn og politiet møtte opp på døren, eskalerte situasjonen. – Det hele endte opp med at kvinnen ble pågrepet der og da,...

Nye garderobebrakker på vei

Kommunen har bestilt midlertidige brakker, som midlertidig erstatning for de midlertidige brakkene, som permanent skal erstatte de midlertidige...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten