fanaposten.no

Julie Nistad Samsonsen er tatt ut på forbundets beste sprintlag neste sesong.

Julie på landslaget

Julie Nistad Samsonsen fra Fana IL er tatt ut på Norges Skøyteforbunds forbundslag for sesongen 2019-20.

Sport · Publisert 21:00, 26 apr 2019

19-åringen fra Fana er tatt ut i sprintgruppen på landslaget etter en sesong der hun gikk seg inn på laget, både til verdenscupen på hjemmebane og til VM for juniorer. Sesongen ble kronet med en medalje i lagkonkurransen der.

– Jeg har drømt om dette siden jeg var liten, så det er veldig stort for meg. Nå gleder jeg meg til å prøve ut sprintprogrammet, som har gitt medaljer i OL og VM, sier hun til Fanaposten.

Nå begynner jakten på egne edle medaljer.

– På nasjonalt nivå håper jeg å ta medalje allerede neste sesong. Internasjonalt er det litt vanskeligere å si, men så lenge jeg fortsetter å utvikle meg, skal jeg komme dit også, sier hun.

Ikke overraskende er også Håvard Holmefjord Lorentzen også tatt ut på sprintlaget, mens Sindre Henriksen og Sverre Lunde Pedersen er tatt ut på allround-laget.

«Bakgrunnen for uttaket er hver enkelt løpers nåværende prestasjonsnivå, utviklingspotensial, rolle i og størrelse på treningsgruppene samt potensial for deltakelse i lagøvelser (lagsprint og lagtempo). NSF har delt inn gruppa i en sprintgruppe og en distansegruppe. Gruppene kommer til å trene mye felles, men også spesifikt hver for seg ihht treningsplan», heter det i en pressemelding fra forbundet.

Stian Gravdal, også han Fana-løper, er tatt ut på juniorlaget.

Tim Aase Oestreich 7 år

Tim Aase Oestreich fyller 7 år 20. juni. Tim går på Hjellestad skole og spiller fotball i IL Gneist.Gratulasjoner til godgutten vår fra farmor og...

Bystyret: Skal vurdere Fysak-hall i Ytrebygda

Høyre ba om "Fysak light"-hall bak Fanatorget. Det ville ikke flertallet i bystyret forplikte seg til.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten