fanaposten.no

Fana-trener Patrik Hansson hadde lite å være fornøyd med lørdag. Foto: Roy Ellingsen, arkiv

Inn igjen på blindsporet

Fana-krisen var ikke over likevel.

Sport · Publisert 18:22, 1 jul 2017

Egersund - Fana 4-0: Etter to strake seirer på slutten av juni så det endelig lysere ut for Fanas 2.-divisjonsherrer. Én dag inn i juli er de bekymrede minene tilbake. Det samme er de enkle feilene som red vårkampene som en mare.

Lørdag kunne Fana ha satt skapet på plass og henvist de gule og svarte fra søndre Rogaland til en sesong i bunnkampen. I stedet må Fana fortsette å krige i bunnen.

Kampen på Egersund stadion var akkurat slik de verste fra i vår var. De to første baklengsmålene kom også på en måte vi er blitt altfor vant til å se. Innlegg fra dødballsituasjoner er rett og slett noe dette Fana-forsvaret ikke behersker, i hvert fall ikke når Peter Eikeland står i mål.

Den unge målvakten var tilbake mellom stengene etter at keepertrener Christopher Sæbø har spilt de siste to kampene. Han kunne definitivt ha fått bedre hjelp fra kollegene sine.

1-0 kom da Stian Sleveland fikk heade helt fritt, seks meter fra mål. 2-0 etter klabb og babb inne i Fana-feltet etter enda en dødball, der Fana var nummer to på både den første, andre og tredje duellen.

Bubacarr Sumareh økte ledelsen, før Fana ble spilt fullstendig på ræv før Sverre Larsen bredsidet 4-0 i nettet.

Og ennå var vi ikke kommet til pause.

I annen omgang tok vertene foten av gasspedalen og det hele minnet om en transportetappe. Fana var aldri i nærheten av å gjøre dette spennende, så Fana-trener Patrik Hansson fikk seg en skikkelig nesestyver fra sin gamle venn fra Brann-tiden, Egersund-trener Olafur Örn Bjarnason.

Resultatet gjør at Egersund går forbi Fana på tabellen og at laget fra Nesttun igjen ligger på nedrykksplass. Nå venter to hjemmekamper før Fana tar ferie, den første mot Vard-Haugesund kommende søndag.

Norge møter Nederland i lagtempo-semifinalen

Sindre Henriksen tar på seg skylden for at Norge ikke klarte å vinne kvartfinalen i lagtempo.

Sier ja til 49 leiligheter

Kommunen har gitt rammetillatelse til å bygge 49 leiligheter i Eikåsen på Paradis, mot at utbygger tar vare på to eiketrær.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten