fanaposten.no

Fana har 12 seriekamper igjen å spille denne sesongen. Det blir trolig flere endringer i kampoppsettet før de er i mål. Foto: Roy Ellingsen

Inn i viktig uke med fullt kvinnskap

– Rælingen er et av lagene vi skal ekspedere unna, sier Fana-trener Erlend Lyssand.

Sport · Publisert 11:31, 17 jan 2021

Før sesongen var Fana-treneren opptatt av at for at klubben skulle ta det neste steget, måtte de begynne å vinne oppskriftsmessig mot de svakere lagene på tabellen.
Rælingen ligger på nedrykksplass og markerer starten på en hektisk periode for Fana-laget. På åtte dager skal de spille tre viktige kamper.

– Eliteserien er så tett, at det ikke er noen vi ikke kan tape for, i hvert fall borte, hvis vi ikke gjør alt vi skal. På hjemmebane er jeg mer selvsikker på at vi kan justere oss inn i løpet av en kamp. Det kan vi ikke nødvendigvis klare borte. Det er såpass tett, sier han.

Etter Rælingen venter Sola onsdag og Molde søndag, hvis romsdalingene kommer seg ut av koronaproblemene de har slitt med.

– Men Rælingen er det første laget vi skal slå og det viktigste
akkurat nå.

Han kan glede seg over fullt lag og god stemning på trening for
tiden.

– I den tiden vi lever i er det vanskelig å vite fra en dag til en annen, men akkurat nå har vi skadefri og sykdomsfri tropp, som forhåpentlig varer helt til avreise, sier han.

Håndballforbundet har sendt en alternativ terminliste, som tar høyde for at det blir flere utsett-
elser også i resten av sesongen.

– Serien blir nok tøyet, slik at vår siste kamp ikke blir 24. mars. Det forslaget jeg har sett har siste kamp 24. april i stedet, men det er ikke avgjort, sier Lyssand.

18 nye smittede fredag

Kommunen melder om 18 nye smittede siden i går.

- Sparkesykler er ok, så lenge de ikke er til hinder

Foreløpig er det langt mellom sparkesyklene mellom Nesttun og Lagunen. Folk vi snakker med hilser dem velkommen, så lenge de ikke er til hinder.

Kommunen visste ikke om Tiers satsing i Fana

Bymiljøetaten sier det skaper utfordringer at Tier etablerte seg i Fana uten at de fikk beskjed om det. - Vi har nok vært litt raske på avtrekkeren,...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten