fanaposten.no

Haakon Voraa satte inn det eneste målet. Foto: Roy Ellingsen

Gneist tettet tabellen – Bjarg på topp

I en tett fotballkamp sikret Gneist seier over topplaget Åsane 2. Dermed ga de også en håndsrekning til Bjarg. – Ikke ideelt, innrømmer matchvinner Haakon Voraa.

Sport · Publisert 01:15, 20 sep 2019

Gneist – Åsane 2 1-0: Åsabuene spilte og spilte og spilte, men sjanser skapte de knapt. Gneist lå i rammen sin og kontrollerte. Først i sluttminuttene maktet Åsane noen halvsjanser. Selv om de hadde ballen nesten hele tiden, var det ikke ufortjent at de ble slått.

Gneisterne tok de sjansene som kom, og kontret med mange folk da de vant ballen. Etterpå roste matchvinneren trener Kristian Andersen for planen.

– Kristian la akkurat den planen vi trengte. Han hadde sett nøyaktig hvordan kampen ville se ut. Vi vet at de er gode med ballen, så da la vi oss kompakt og tok de konringene vi fikk, sier Voraa.

Og selv etter pause, da Gneist kunne ri ledelsen inn, var det de som hadde de største sjansene. På en perfekt dag kunne seieren faktisk ha vært større. Åsanes få sjanser kom helt på slutten, da de oransje fikk slå noen upressede innlegg.

Slik sørget Gneist for at høsten blir spennende i 4. divisjon. Fire-fem lag er med i opprykkskampen og seieren gjorde at Bjarg nå leder tabellen.

– Det er en liiiten missmak, men vi tenker minst mulig på det, sier Voraa.

Det er jevnt, så også Gneist kan i en perfekt verden blande seg inn i toppstriden.

– Målet vårt er å videreutvikle oss. Vi ser at det blir tøft å ta alle igjen, men vi vil ta flest mulig poeng i de kampene som gjenstår, sier Voraa.

Kristian Andersen er selvfølgelig fornøyd med at planen hans lyktes til minste detalj, som Egon Olsen ville ha sagt.

– Det er jo hyggelig at det kan lykkes på denne måten. Nå har vi ikke vært så flink til å bikke kampene i vår favør de siste ukene, så det var godt å få denne. Jeg tror ikke at noen av lagene i denne divisjonen kommer til å vinne resten av kampene, så blir det spennende å se hvordan det ser ut til slutt, sier han.

Se tabellen på fanaposten.no!

– Dette har blitt den nye samlingsplassen i Fana

Rett før koronaen kom, stod det nye, nedre torget på Lagunen ferdig. Nå har fanafolk smått om senn begynt å ta byrommet i bruk.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten