fanaposten.no

Vi vet ikke om ringreven Aram Khalili har noe spesielt imot Fana, men han har i hvert fall sørget for seks poeng mot laget fra Nesttun denne sesongen. Foto: NTB Scanpix

Ga Fana en fotballeksjon

Bryne - Fana 4-0: Aram Khalili viste enda en gang forskjellen mellom topp og bunn i 2. divisjon.

Sport · Publisert 21:06, 6 aug 2017

Da Fana møtte Bryne til sin første hjemmekamp i vår, følte de seg nesten både tråkket på og hånet da Aram Khalili steg til værs og stjal alle poengene i sluttminuttene.

Søndag var det en annen historie. Seriefavorittene og tabelltopperne fra Jæren var best i alt og allerede før ti minutter var spilt ledet de 2-0. Etter et drøyt kvarter var det 3-0.

At Fana derfra og ut til tider leverte noen gode offensive bidrag, hjelper ikke på noen måte. De var flere nummer for små søndag.

Til slutt ble det hele 4-0, etter at Khalili hadde satt inn både den første og den siste scoringen. Den tidligere Start-, GAIS-, Bodø/Glimt- og Notodden-spilleren viste enda en gang at han holder en annen klasse enn de fleste i denne divisjonen. Robert Undheim og Mads Bøgild scoret også.

Fana stilte uten kaptein Max Bjørsvik og støttespiller Andre Matos, som begge har karantene. I tillegg har Tomas Totland og Edin Øy reist tilbake til Sogndal.

Inn er Stian Eid og Henrik Udahl kommet. Begge spilte fra start søndag. I tillegg var Ådne Nissestad på plass mellom stengene, etter en lang vårsesong på skadelisten. Den nye målvakten, Mathias Anker Paulsen, satt på benken i 90 minutter.

fotball

Bryne - Fana 4-0 (3-0)

2. divisjon avdeling 2, Bryne stadion

Mål: 1-0 Aram Khalili (5.), 2-0 Robert Undheim (8.), 3-0 Mads Bøgild (16.), 4-0 Khalili (58.)

Gult kort: Andreas Ueland, Rune Pedersen Bore, Bryne.

Tilskuere: 1013

Dommer: Daniel Higraff, Brodd

Fana (5-3-2): Ådne Nissestad - Joachim Dankertsen, Fabian Rimestad, Ståle Tveit, Alexander Stockinger, Sindre Lie - Patricio Rojas (Ola Sjømæling fra 81), Mads Berg Sande, Skage Lehland - Sondre Liseth (Petter Klock Wergeland fra 62.), Henrik Udahl (Thomas Stene Spilde fra 55.).

Kirkevoll manglet spiseplass. Det ga SFO-lederen en ide

På Kirkevoll skole har avdelingsleder Hilde Brunvatne på SFO hatt en hemmelighet. – Planen var å overraske hele skolen, sier Brunvatne, og hun har...

Lorentzen vant 500-metercupen

Håvard Holmefjord Lorentzen vant verdenscupen sammenlagt på 500 meter som første nordmann søndag.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten