fanaposten.no

Foto: Privat

Flott sesongstart på isen

Mens folk flest knapt har rukket å tenke på skøyter og is enda, har kunstløperne som trener i Bergenshallen vært i gang med trening siden tidlig i august.

Sport · Publisert 10:30, 24 sep 2019

I helgen var det sesongåpning for noen av konkurranseklassene i et norgescupstevne i Siddishallen i Stavanger. To fanajenter gjorde det skarpt i konkurransen.

Silja Anna Skulstad Urang hadde sin debut i senior A. Hun kvalifiserte seg for denne klassen allerede mens hun gikk i junior A-klassen i fjor.

I sitt første stevne som senior A-løper gikk hun helt til topps og tok gull. Silja Anna har bak seg en flott sesong på juniorlandslaget og er denne sesongen på seniorlandslaget.

Vivian Revheim Skrede er klubbvenninne i Bergen kunstløpklubb og tok sølv i klassen debs A. Hun konkurrerte også i fjor i denne klassen, men var da for ung til å delta i landsmesterskapet.

Til neste år fyller hun 13 år, og har allerede kvalifisert seg til deltagelse i landsmesterskapet i Asker i januar 2020. Samtidig arrangeres også NM for junior A og senior A i Asker der Silja Anna er kvalifisert.

– Dette har blitt den nye samlingsplassen i Fana

Rett før koronaen kom, stod det nye, nedre torget på Lagunen ferdig. Nå har fanafolk smått om senn begynt å ta byrommet i bruk.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten