fanaposten.no

Ferskt Fana feilet

– Det mest skuffende er at vi ikke scoret, sier Fana-trener Ørjan Håland.

Sport · Publisert 19:41, 20 jul 2019

Fyllingsdalen - Fana 2-0: Et helt nykomponert forsvar og den beste målscoreren på tribunen ble litt for mye å overvinne da 3.-divisjon startet igjen etter ferien lørdag.

Alle fire fra den vanlige forsvarsrekken manglet. I tillegg scoret FKF på det aller første angrepet i kampen. Derfra ble jobben selvfølgelig vanskelig.

– Likevel synes jeg at vi etter den scoringen spilte god fotball og skapte en hel del, sier Håland.

Det gjorde Fana, men det er ikke til å komme unna at det hele tiden virket som at laget fra Varden hadde mer å gå på.

2-0 kom midtveis i første omgang og minnet veldig om det første målet. Ved begge anledningene kom FKF seg igjennom mellom Fanas venstreback og midtstopper, før avslutningen gikk i borterste hjørnet.

– Fremover på banen burde relasjonene ha fungert litt bedre. Vi hadde forventninger til denne kampen, for eksempel at vi skulle score, sier Håland.

Fana skapte noen store sjanser, i begge omganger, men det ble med forsøkene. Sander Dyngeland debuterte fra start, og stopperen fikk to skuddsjanser i god posisjon, men det var aldri i nærheten av å true målet.

– Når Sander legger an til skudd, syns jeg synd i ballen. Han har en god fot. Dessverre traff han ikke i dag, sier Håland.

Neste helg kommer Stord til Nesttun. Da er hele forsvaret tilbake. Det samme er trolig Hummervoll, som ikke har vært helt frisk.

I restarten var det en rekke merkelige resultater i avdelingen. Stord slo Fjøra 12-1 og Vard slo Valdres 11-0, for eksempel.

– Jeg skjønner ikke hva som skjer, sier Håland.

Da 3. divisjon ble spisset for noen år siden, var det jo for å gjøre avdelingene jevnere. Det har ikke akkurat vært en ubetinget suksess.

Oppsett og kamper ser du her!

fotball

Fyllingsdalen - Fana 2-0 (2-0)

3. divisjon avdeling 4, Varden Amfi

Mål: 1-0 Ronny Rojas (1.), 2-0 Eirik Kampenes (22.).

Gult kort: Eirik Kampenes, FKF, Alex Stockinger, Joachim Dankertsen, Fana.

Tilskuere: 200

Dommer: Bjørn Tore Tvedt, Eidsvåg

Fana (4-3-3): Ådne Nissestad - Alex Stockinger, Sander Dyngeland, Anders Sørevik, Yonas Larsen - Vebjørn Høynes, Joachim Dankertsen, Simen Brekkhus - Herman Stang Stakset, Thomas Solberg (Mathias Hjortland Vike fra 78.), Lars Christian Moldestad.

Knallår for Extra Bønes

Godt hjulpet av julehandelen i desember, går Extra Bønes inn i historiebøkene med tidenes år.

Får et nei til skjenking på Lagunen kino

Dersom byrådet følger fagetatens anbefaling, vil ikke Lagunen Kino få skjenkebevilling. Kinosjefen frykter et fattigere kulturtilbud i bydelene.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten