fanaposten.no

Som Bjargs og Fanas jenter her viser, kan fotball være gøy. Ekstra gøy er kanskje uorganisert løkkefotball. Foto: Roy Ellingsen

Fana inviterer til løkkefotball i hele juli

Fana IL Fotball vil oppmuntre til mer spontanfotball. Derfor legger de forholdene til rette for løkkefotball på sine baner hele sommeren.

Sport · Publisert 09:54, 4 jul 2018

– Det er lite som slår viktigheten av god, gammeldags løkkefotball, sier Mads Vik Tvedte, sportslig leder i fotballavdelingen i Fana IL Fotball.

Det klubben ønsker å gjøre er å levere ypperlige forhold for fotballglede gjennom hele sommeren. Ikke alle er på ferie, i hvert fall ikke samtidig, og hvem som helst kan møte frem på Nesttun, og møte likesinnede de kan spille fotball med.

Derfor inviterer de alle til å møte frem, alle hverdager i juli. Det begynner klokken 11 og holder på så lenge noen vil være med.

«Fana IL Fotball vil sørge for at en eller flere ungdomsspillere er tilstede de aller fleste dagene - i første rekke for å spre glede, men også være behjelpelig med å få i gang aktivitet», skriver klubben på sin hjemmeside.

Aktiviteten er åpen for alle som vil være med, ikke bare medlemmer.

Jørgen Lambach Herland 12 år

Jørgen fylte 12 år 19. november. Han går i 7. klasse på Ulsmåg, spiller fotball og danser hip hop. En super gutt og verdens beste storebror. Veldig...

Satser på at dette blir Nesttuns nye møteplass

Ny Peppes-restaurant har åpnet i Skjoldskiftet.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten