fanaposten.no

Som Bjargs og Fanas jenter her viser, kan fotball være gøy. Ekstra gøy er kanskje uorganisert løkkefotball. Foto: Roy Ellingsen

Fana inviterer til løkkefotball i hele juli

Fana IL Fotball vil oppmuntre til mer spontanfotball. Derfor legger de forholdene til rette for løkkefotball på sine baner hele sommeren.

Sport · Publisert 09:54, 4 jul 2018

– Det er lite som slår viktigheten av god, gammeldags løkkefotball, sier Mads Vik Tvedte, sportslig leder i fotballavdelingen i Fana IL Fotball.

Det klubben ønsker å gjøre er å levere ypperlige forhold for fotballglede gjennom hele sommeren. Ikke alle er på ferie, i hvert fall ikke samtidig, og hvem som helst kan møte frem på Nesttun, og møte likesinnede de kan spille fotball med.

Derfor inviterer de alle til å møte frem, alle hverdager i juli. Det begynner klokken 11 og holder på så lenge noen vil være med.

«Fana IL Fotball vil sørge for at en eller flere ungdomsspillere er tilstede de aller fleste dagene - i første rekke for å spre glede, men også være behjelpelig med å få i gang aktivitet», skriver klubben på sin hjemmeside.

Aktiviteten er åpen for alle som vil være med, ikke bare medlemmer.

Sa ja til tre planer i Fana

Bystyret vedtok tre Fana-reguleringsplaner onsdag.

Tryti avviser nye Råstølen-blokker

Byråd Anna Elisa Tryti vil avvise hele boligprosjektet "Fanarosen" på Råstølen.

Til staben ved Fana kulturhus: Tusen takk!

Til staben ved Fana kulturhus: Tusen takk for at all profesjonell hjelp og ikke minst for alltid like hyggelig mottakelse.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten