fanaposten.no

Emilie Hovden på rekruttlandslaget

– Jeg er overrasket, sier hun.

Sport · Publisert 13:23, 5 feb 2019

Da Norges Håndballforbund tok ut sitt rekruttlag til samling sammen med landslaget i Kristiansand 21.-23. februar, var det et kjent navn på listen.

Emilie Hovden fra Fana er for første gang tatt med på et landslag som senior.

– Jeg ble litt overrasket, siden jeg ikke har vært tatt ut før. Dette er motiverende og viser at vi har gjort noe riktig. Det var veldig kjekt, sier hun.

Hun gleder seg skikkelig.

– Det var alltid gøy på samling da jeg var på juniorlandslag. Det er kjekt å være på samling, få møte andre gode spillere og få litt annen input. Vi får se hvordan andre gjør det og hva de holder på med, sier Hovden.

Men først venter kamper i Fana-drakten. Aller først venter Vipers i Krisitiansand onsdag.

– Vi møter det beste laget i serien på bortebane. Da må vi gjøre det vi har gjort før mot dem: slippe ned skuldrene og vite at vi har ingenting å tape. Vi må ha det gøy og gjøre vårt beste. Vi må ikke grave oss ned, hvis vi ikke får det til, og ta det som læring. Vi får matchet oss mot noen av de beste spillerne i Norge og i verden, og det er veldig inspirerende, sier Emilie Hovden.

Høyre mangler troverdighet

I fredagens utgave av Fanaposten skriver Eivind Nævdal-Bolstad fra Høyre at partiet hans går til valg på å kutte eiendomsskatten i Bergen. Det kan...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten