fanaposten.no

Mads Berg Sande setter inn 1-0 til Fana mot Fram i starten av andre omgang. Ett minutt før full tid blir det straffe i motsatt ende av banen, og Fana mister to viktige poeng i sluttminuttene nok en gang. Foto: Ståle Melhus

- Bittert å tape på tvilsom avgjørelse

Fana spilte en god kamp mot Fram og da kampen nærmet seg slutten var tre-poengeren innen rekkevidde. Et tvilsomt idømt straffespark til Fram spente nok en gang bein på Fana i sluttminuttene.

Sport · Publisert 17:58, 16 jul 2017

- Jeg synes vi spiller en god kamp og følger kampplanen vår godt. Vi tør å angripe, vi tør å holde på ballen, og vi hadde fortjent å vinne i dag, sier fanatrener Patrick Hansson.

Spilte bra

Etter en førsteomgang uten mål og med mange dueller, var det et nytt og offensivt Fana-lag som kom på banenetter pause. De gikk drastisk til verks, og var tettere på Fram og vant flere dueller. Etter bare fire minutters spill og flere sjanser, setter Mads Berg Sande ballen i mål bak Fram-keeper Kenneth Stenlid Nielsen.

- Vi fikk justert oss i forhold til Fram-laget, og fikk vist oss mer frem. Vi spiller bra fotball og vi spiller i forhold til den planen vi har lagt. At vi taper trepoeng på grunn av at vi får et feilaktig straffespark mot oss i kampens siste ordinære minutt er fortvilende. Vi hadde fortjent å vinne denne kampen, sier Hansson.

Tvilsom straffe

Straffesparket kom etter en dårlig klarering på Fanas høyreside av portugiseren André Pucaa Roupa de Matos. Isteden for å spille ballen enkelt ut til innkast, slår han en pasning som lander noen meter midt utenfor Fanas 16-meter. Der erobrer Fram ballen, og avanserer tilbake mot 16-meteren. Matos kommer for å rydde opp og kommer i beina på angriperen rett utenfor streken. Følgene er at Fram-angriperen faller inn i straffe-feltet.

Dommer Marius Lien fra Otra IL venter lenge før han blåser, men peker til slutt på straffefeltet. Avgjørelsen var ikke enkel, og dommeren kunne like gjerne trukket den ut til et frispark som å peke på 11-metersmerket. de Matos reagerer med å snakke på seg to gule kort, og må gå i garderoben.

Omar Fonstad el Ghaouti setter ballen inn bak en ellers strålende Fana-målvakt Christopher Egeland Sæbø, og stjeler to poeng fra Fana.

- Vi må bli bedre på å stå kampen ut. I dag gjorde vi en god match, og det er surt å miste to poeng helt på tampen i andre kamp på rad. Vi skal ha litt ferie nå, og så kommer vi sterkere tilbake. Det er jeg sikker på, sier Patrick Hansson.

Sier ja til 49 leiligheter

Kommunen har gitt rammetillatelse til å bygge 49 leiligheter i Eikåsen på Paradis, mot at utbygger tar vare på to eiketrær.

Knappetunnelen måtte stenges etter krasj

Tre biler involvert i trafikkuhell i Dolvik i natt.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten