fanaposten.no

Sur poengdeling for Fana

I kampens siste ordinære minutt glapp to viktige poeng for Fana mot Vard Haugesund sist helg. – Vi spiller bra i 65 minutter, sier fanatrener Patrick Hansson.

Sport småstoff · Publisert 10:34, 14 jul 2017

Fana måtte dele poeng mot Vard Haugesund i hjemmekampen sist søndag. Fana ledet 1-0 til pause etter nok et mål av Sondre Liseth. Målet kom på straffe etter bare ti minutters spill.

– Vi spiller godt i 65 minutter, og så blir vi for passive og lar Vard Haugesund få kampen inn i sitt spor. De presser veldig på, og til slutt klarer vi ikke å stå imot, sier Patrick Hansson.

Vard Haugesund-innbytter Eskild Haugland Båsen setter ballen i mål bak Christopher Egeland Sæbø i det 89. minutt, og Fana mister to viktige poeng helt på tampen av kampen. I stedet for å krabbe opp nærmere midten av tabellen, ble Fana liggende rett over nedrykstreken med 12 poeng.

– Vi blir nok litt for feige og passive. I stedet for å gjøre ting enkelt, gjør vi ting vanskelig for oss selv. Når Vard Haugesund presser på, får vi litt panikk, og til slutt klarer vi ikke å holde unna. Passiviteten skyldes nok litt at vi så gjerne vil vinne, og at vi legger oss bakpå. Det fungerer dårlig, sier Hansson.

Lørdag klokken 16.00 tar Fana imot tabellfemmer Fram på Nesttun idrettspark, før det venter en liten sommerferie.

– Fram blir tøffe. De har gjort det godt i det siste og har et godt lag. Vi må ta ut vårt aller beste for å vinne, og vi går selvfølgelig alltid for seier på hjemmebane, sier Hansson.

– Er det viktig å få tre poeng med seg inn i ferien?

– Vi kan godt si at det er viktig, men vi må ikke gjøre denne kampen for viktig heller. Det er masse poeng å kjempe om fremdeles, og vi tar sikte på at høsten blir annerledes enn vårsesongen. Men det er klart at det er deiligere å ta sommerferie med tre poeng enn null i siste kamp, ikke minst er det psykologisk viktig, sier Patrick Hansson.

Han mener at Fana har gjort en grei vårsesong med de forutsetningen laget har hatt.

– Vi har jobbet med det vi har. Vi har ikke kunnet spille med samme laget i to kamper på rad på grunn av mange skader. Det er mange ting som skal falle på plass, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss hele veien. Nå handler det om å bli mer solide defensivt, så vi bli vanskeligere å slå, sier Hansson som håper på en god høst.

Norge møter Nederland i lagtempo-semifinalen

Sindre Henriksen tar på seg skylden for at Norge ikke klarte å vinne kvartfinalen i lagtempo.

Sier ja til 49 leiligheter

Kommunen har gitt rammetillatelse til å bygge 49 leiligheter i Eikåsen på Paradis, mot at utbygger tar vare på to eiketrær.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten