fanaposten.no

Ungdomsklubben i Zinken Hopp idrettshall åpnet dørene i januar. Det har blitt et viktig tilbud, men året har vært preget av korona så langt. Foto: Trygve Hellestræ

Zinken stenger på grunn av nye korona-tiltak

Zinken ungdomsklubb ser seg nødt til å stenge de kommende to fredagene.

Nyheter · Publisert 08:45, 9 sep 2020

Onsdag innførte byrådet nye, lokale tiltak for å få kontroll over smitteutbruddet. Maks antall personer på arrangementer er nå 50.

For Zinken ungdomsklubb blir det umulig å holde åpent.

"Grunnet Bergen kommunes nye tiltak må vi holde stengt på Zinken 11.september og 18.september" informerer ungdomsklubben på Facebook.

LES OGSÅ: Prosten: Konfirmasjoner går som vanlig

Korona-år

Zinken åpnet dørene i januar i år, og har blitt et viktig samlingssted for ungdommer på fredagskveldene, men åpningsåret så langt har blitt sterkt preget av korona.

Ungdomsklubben stengte i mars i likhet med resten av samfunnet, men har holdt åpent nesten hver eneste fredag siden gjenåpningen den 5. juni.

"Det skulle vi klart fremdeles, men det blir umulig å begrense arrangementet til 50 personer. Altfor mange ville samlet seg utenfor hallen" skriver arrangørene.

De nye tiltakene i Bergen er i utgangspunktet ment å vare i ti dager. Når grensen for personer som kan samles blir høyere, vil Zinken åpne igjen.

Søreide er åpent

Også på Søreide er det ungdomsklubb, men her kommer de til å holde åpent som vanlig.

- Vi har maksgrense på 50 og et heianes sprite- og vaske-regime, så for oss går det bra å holde åpent som normalt, sier Elisabeth Vatnelid, ungdomsleder ved Søreide ungdomshus.

Vil ha mer politi i bydelene

– I Bergen har politiet i sentrum blitt styrket og bydelene er svekket. Det ønsker vi å gjøre noe med, sier SP-stortingsrepresentantene Kjersti Toppe...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten