fanaposten.no

Vant NM-gull og kongepokal

SANDSLI: Raymond Gaassand Straume vant NM-gull og fikk kongepokalen under norgesmesterskapet i kickboksing i Sandslihallen i helgen.

Nyheter · Publisert 18:23, 6 apr 2014

Etter å ha vært lenge ute med skade, var Raymond Gaasand Straume fra Fana Kickboxing Klubb tilbake i trening i fjor høst. I vinter fikk han også plass på det norske landslaget. I helgen fikk 22-åringen kongepokalen etter å ha slått ut Stie Fimmeland fra Fighter Kickboksingklubb i finalen for herrer -75 kilo søndag. Raymond vant finalen klart med 3-0 og kunne innkassere et fortjent NM-gull på hjemmebane. Som om ikke det var nok så ble han også tildelt kongepokalen som stevnets beste bokser.

- Dette var utrolig gøy, sa Raymond selv etter at NM-gullet var sikret.

Stort potensiale

Raymond Gaassand Straume har satt seg store mål innen idretten sin, og NM-gullet er første steg på veien til internasjonale titler. Etter at Marielle Vermedal Hansen ble verdensmester rett før jul, er det nå Raymond som står for tur til å ta plass som en av de store kickboksingsprofilene i Bergen og Norge.

- Raymond er ung og han har potensiale til å nå langt. Han har en flott stil, god teknikk og det er flott å se når han bokser. Det er vel fortjent at han fikk kongepokalen, sier trener Morten Saksvik til Fanaposten.

Høyt tempo

I finalekampen før gikk hans storebror Patrick Gaasand Straume, også han for Fana Kickboxingklubb. Patrick møtte William Bruun fra Horten Kickboksingklubb. Kampen startet i et forrykende tempo, og den tredje og siste runden bar preg av at begge utøverne var slitne. Til slutt ble det bokseren fra Horten som stakk av med en knepen seier. Dermed fikk Patrick en flott sølvmedalje.

Mer gull

Lørdag innkasserte Fana Kickboxingklubb ytterligere to gull og to bronsemedaljer.

Både Sandra Landsvik Børnes (15) og Celine Jordal Nilssen (15) vant gullmedaljer i sine klasser.
Mariell Gaassand Straume og Alexander Sørheim (15) vant begge bronsemedaljer.

Fana Kickboxing Klubb hentet dermed hjem tre gull et sølv og to bronse da landets kickboksere kom til Ytrebygda for å gjøre opp om hvem som er Norges beste. Trener Morten Saksvik hadde før stevnet sagt at dersom klubben sto med fire gull etter stevnet, ville han være veldig godt fornøyd. Tre gull, en sølv og to bronse er heller ikke så langt fra målsettingen.

Vinnerskalle med vinnende vesen

– Jeg tror veldig sterkt på at gjennom å være den beste utgaven jeg kan av meg selv blir jeg også den beste håndballspilleren jeg kan, sier Synna...

Høyre mangler troverdighet

I fredagens utgave av Fanaposten skriver Eivind Nævdal-Bolstad fra Høyre at partiet hans går til valg på å kutte eiendomsskatten i Bergen. Det kan...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten