fanaposten.no

Ubudne gjester om nettene i Sandslihallen

Politiet rykket ut og fant fire ungdommer innendørs i Sandslihallen.

Nyheter · Publisert 12:14, 17 jul 2019

– Det har vært ubudne gjester innendørs i Sandslihallen flere netter i den siste perioden, og vi mistenker at det er noen nøkler som har kommet på avveie, sier Torgils Lutro, stasjonssjef i Bergen sør politidistrikt.

Men det er ikke meldt om skadeverk eller hærverk.

– Det virker som om noen har hatt tilhold der om nettene, og brukt det som oppholdssted. De har rotet litt, flyttet på ting og lagt igjen søppel, sier Lutro til Fanaposten.

I morges fikk politiet inn tips om at noen oppholdt seg i bygget og rykket ut.

– Litt over klokken sju fant politiet fire ungdommer innendørs i Sandslihallen. Guttene tilhører Bergen sør, og fikk beskjed om å rydde opp etter seg og forlate stedet, sier Lutro.

Politiet er nå i kontakt med foreldrene og forebyggende avdeling vurderer hvordan saken skal håndteres videre.

– Dette er tredje gang på kort tid at uvedkommende har vært i Sandslihallen, og vi har avdekket tidligere at det også har vært andre tilstede. Det er uvisst om disse fire har nøkler, eller om lokalet var åpent fra før av. Vi er også i kontakt med de ansvarlige i Sandslihallen, sier Lutro.

Vinnerskalle med vinnende vesen

– Jeg tror veldig sterkt på at gjennom å være den beste utgaven jeg kan av meg selv blir jeg også den beste håndballspilleren jeg kan, sier Synna...

Høyre mangler troverdighet

I fredagens utgave av Fanaposten skriver Eivind Nævdal-Bolstad fra Høyre at partiet hans går til valg på å kutte eiendomsskatten i Bergen. Det kan...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten