fanaposten.no

Flyplassvegen vil bli stengt igjen fra den 2. september til den 5. september, fra klokken 19.00 til 06.00. Foto: Geir Brekke, Statens vegvesen

Trafikkaos lørdag. Nå skal flere veier stenges.

Søråsrampen blir stengt fra og med natt til tirsdag 16. august, og med en varighet på cirka fire uker. Flyplassvegen vil bli stengt igjen fra den 2. september til den 5. september, fra klokken 19.00 til 06.00.

Nyheter · Publisert 04:30, 16 aug 2022

Statens vegvesen stenger avkjøringen mot Sørås i fire uker grunnet arbeid med avkjøringsfelt fra Rv. 580 Fritz C. Riebersveg.

– Årsaken til stengingen er arbeid med å etablere et bredere avkjøringsfelt fra rv. 580 Fritz C. Riebers veg til Søråsrampen, skriver Statens vegvesen i en pressemelding.

Omkjøring til Sørås og Nordås blir via Fanavegen. Trafikk som skal til Steinsvikvegen og Nordåsvegen må bruke rundkjøringen ved Lagunen og kjøre over broen til Søråskrysset.

Stenger Flyplassvegen igjen

I helgen opplevde flere trafikkanter mye kødannelse i Ytrebygda, etter at Flyplassvegen ble stengt grunnet vegarbeid.

Lørdag ble det ventet press på veiene i nærområdet, og køer måtte påregnes i Ytrebygdsvegen, Steinsvikvegen, Skagevegen og Grimseidvegen.

– Det blir nok en del økt trafikk noen steder, i hvert fall på Ytrebygdsvegen, sa Eirik Elnes, trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen på Vestlandet da.

Trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen på Vestlandet, Lise Kristoffersen, forteller at Flyplassvegen vil bli stengt igjen – fra den 2. september til den 5. september, fra klokken 19.00 til 06.00.

Stengingen vil foregå fra på Rv. 580 fra Birkelandskrysset til Rådalskrysset.

– Grunnen for at vi gjør dette igjen er nok på på grunn av veiomlegging som foregår i området, sier hun.

– Sist gang ble det en del trafikkoverbelasting på veiene i området, og det er mulighet for at lignende belastning skjer igjen, legger hun til.

Ikke aktivert ennå

Kristoffersen forteller videre at Statens vegvesen er nødt til å gjøre disse omleggingene nå, på grunn av de nye tunellene i området.

– Denne trafikkmeldingen har enda ikke blitt aktivert, men den blir sannsynligvis aktiv når vi nærmer oss datoen, sier hun.

Kristoffersen legger til at det er mulig at vegvesenet må finne andre løsninger.

– Men foreløpig er det dette som er planen, avslutter hun.

Meklingen førte ikke fram – lærerstreiken fortsetter

Lærerstreiken fortsetter etter at partene ikke klarte å bli enige hos Riksmekleren søndag.

Front mot front i Fanavegen

To el-biler skal ha kollidert i Fanavegen ved Stendavatnet.

Skeive kvinner inviterer til Hjertebank

Sangkoret Sapfonia er Norges eneste kor for skeive kvinner, og i år fyller de 20 år. Dette skal feires med å gi deg Hjertebank i Fana kulturhus...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten