fanaposten.no

Kjetil​ ​Røed​ ​hotelldirektør ved​ ​Quality​ ​Hotel​ ​Edvard​ ​Grieg sammen med de ansatte, viser frem gullbilletten som en heldig vinner kan få med seg. Foto: Quality Hotel Edvard Grieg

Tør du gå på julebord helt alene?

Quality Hotel Edvard Grieg har solgt 2999 av 3000 billetter til juleshowet. Nå gir de vekk den siste. Men hvem tør gå på julebord alene?

Nyheter · Publisert 15:26, 13 nov 2017

Markedet for julebord har slitt en smule de siste årene. Med nedskjæringer hos bedrifter har det blitt vanligere å spare inn penger på å kutte i julebordbudsjettet.

Nedturen merktes også hos Quality Hotel Edvard Grieg. I fjor satset hotellet på et julebordshow med kjente artister og en helaften på hotellet. Arrangementet, som er et samarbeid med Topp Arrangement, ble en stor suksess og hotellet kunne skilte med utsolgte hus.

En billett igjen

I år har de satset på å gjenta suksessen, og til nå har de solgt 2999 av til sammen 3000 billetter til de til sammen fire helgene.

En fattig billett er igjen, lørdag 9. desember. Men hvem vil vel gå alene på julebord?

– Dette er selve gullbilletten. Vi synes det er veldig morsomt at vi har solgt alle billettene unntatt én, så vi har laget en liten gimmick ut av det, sier hotellsjef Hege Lund Bakke til Fanaposten.

Tapas og musikk

Sammen med 749 andre gjester får vedkommende oppleve Stian Blipp, Sturla Berg-Johansen, Alejandro Fuentes og Margaret Berger. Til slutt blir det dans med The Flying Dancing Kings på scenen. På menyen står det tapas.

– Det blir en flott kveld, og vedkommende som får gullbilletten skal bli tatt godt vare på. Vi tenker oss at det må være en sosial person, sikkert en bergenser, som er utadvent og kanskje singel. Vedkommende kommer til å få det gøy, sier Bakke.

Fra tirsdag kan alle som ønsker seg gratisbilletten sende en begrunnelse via Quality Hotel Edvard Grieg sine Facebook-sider.

– Gå inn på Facebook-siden vår og få nærmere info om konkurransen der. Vi vil ha en kort begrunnelse for hvorfor nettopp du fortjener billetten, sier Bakke.

Norge møter Nederland i lagtempo-semifinalen

Sindre Henriksen tar på seg skylden for at Norge ikke klarte å vinne kvartfinalen i lagtempo.

Sier ja til 49 leiligheter

Kommunen har gitt rammetillatelse til å bygge 49 leiligheter i Eikåsen på Paradis, mot at utbygger tar vare på to eiketrær.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten