fanaposten.no

Kyrre Gørvell-Dahll, Kygo, hadde et økonomisk gullår i fjor. Foto: Foto: Torstein Bøe / NTB Scanpix

Tjente nesten en kvart milliard i fjor

Kygo satte ny turnérekord med 87 konserter i fjor. Det bidro til inntekter på nesten en kvart milliard kroner og et overskudd på 90 millioner.

Nyheter · Publisert 12:15, 12 jul 2019

Kyrre Gørvell-Dahll fra Fana, bedre kjent som Kygo, er blitt en av verdens største artister og produsenter og kan se tilbake på et økonomisk gullkantet 2018, skriver Dagens Næringsliv.

87 konserter i 31 land ga inntekter på 181 millioner kroner. I tillegg kommer rundt 63 millioner i andre inntekter i Kygo-konsernet.

Selskapet som er bygget opp rundt artisten, fikk dermed samlede inntekter på 244 millioner kroner og et overskudd før skatt på 90 millioner. Når staten har fått sitt, sitter konsernet igjen med drøyt 69 millioner kroner.

– Det er veldig gode tall. Vi hadde aldri trodd at det skulle gå slik, så vi er veldig godt fornøyd, sier stefar Jan Bjordal, som sammen med mor og styreleder Kjersti Gjerde styrer konsernet.

Etter et svært hektisk konsertår i fjor, trappes den delen av virksomheten noe ned i 2019. I snitt ligger det an til å bli én konsert i uken eller totalt 53 konserter i løpet av året. (©NTB)

Her stopper ørretbekken i steinmassene

Bekken som renner gjennom Folldalen har tidligere rommet ørret. Nå begraves den under steinmassene til Rå park-utbyggeren.

Felles åpningstider på Nesttun fra neste år

Amfi Nesttun overtar driftsansvaret for alle butikkene på Nesttun fra neste år. – Vi er glad vi har fått en avtale med Olav Thon Gruppen, sier Rune...

Dekktyver herjer i Fana

Politiet ber folk være på vakt mot folk som lusker rundt i nabolag for å stjele dekk.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten