fanaposten.no

Tatt på fersken etter innbrudd

En 38 år gammel mann ble stoppet av politiets hundepatrulje etter et innbrudd på Flesland.

Nyheter · Publisert 11:03, 3 des 2018

Natt til fredag meldte en huseier ifra til politiet om at uvedkommende hadde brutt seg inn i en garasje i Fleslandsvegen.

– Meldingen kom klokken 05.30, og vi rykket ut med hundepatrulje. Det viste seg at vedkommende hadde etterlatt seg spor som gjorde det mulig å søke ham opp, forteller politistasjonssjef Bård-Tore Norheim.

Politiets hunder gjorde jobben, og mannen ble pågrepet i nærheten. Det ble funnet gjenstander på mannen som kunne knytte ham til innbruddet.

Den 39 år gamle mannen ble satt i varetekt og satt der fortsatt mandag morgen. Politiet undersøker om han kan knyttes til flere innbrudd i området den siste tiden.

– Det er en kjent person for oss, og han har flere forhold på seg fra tidligere. Vi sjekker om han kan knyttes til andre innbrudd den siste tiden, sier Norheim.

Karianne Wallestad, 48 år

Du vår gode kollega har bursdag på torsdag! Vi gleder oss over ditt kjekke vesen hver eneste dag på jobb, og gratulerer deg så mye på forskudd. Du er...

Henrik Askvik Sæthre, 14 år

Vi vil gratulere Henrik Askvik Sæthre med 14-årsdagen 20. juni. Glad i deg. Håper du får en fin dag. Bursdagshilsen fra Kine, Jenny, Magnus, tante...

Nathalie Nordvik Kytiri 11 år

Hjertelig til lykke med 11-årsdagen Nathalie. Kjempeglad i deg! Klem fra pappa, mamma, Sebastian og Veronica.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten