fanaposten.no

Lørdag fra 11 til 13 inviterer Storrindens Venner til åpning av det nye grindbygget som er satt opp på Hammerslandsfjellet. Foto: Storrindens Venner

Stor åpningsfest av grindbygg

– Bli med på åpning av det nye grindbygget på Storrinden med musikk, kaker og fest, sier Espen Herland i Storrindens venner.

Nyheter · Publisert 19:00, 16 nov 2022

Lørdag fra klokken 11 til 13 inviterer Storrindens Venner til offisiell åpning av grindabygget på Hammerslandsfjellet.

– Vi håper så mange som mulig av de som liker å gå tur på Storrinden tar turen. Her blir det bålkos, kake og klipping av snor. I tillegg får vi besøk av Christian Rieber fra GC Riber Fondene, og ikke minst de flinke damene som har stått for byggingen. Vi har også fått med oss musikere fra Harmoniens ungdomskorps som skal spille. Røde Kors hjelpekorps kommer også for å demonstrere bruk av hjertestarter, som vi har fått på plass her oppe. Alle er velkommen, sier Espen Herland i Storrindens Venner.

Venneforeningen har lagt ned mange timers dugnadsarbeid i å legge til rette for økt bruk av turområdet på Storrinden. Blant annet har de laget og lagt ut klopper slik at turgåere kan komme seg over de verste myrlendte områdene.

GC Rieber Fondene har også gitt to flotte jubileumsbenker som er plassert langs turløypen. Værmeldingen for helgen er god, så det er en fin anledning til å få en ekte Storrinden-opplevelse lørdag.

Vestbo ventet i 13 år: Fullfører 34 boliger trass store ekstrakostnader

Gravemaskinene var i full gang. Så smalt det fra skytebanen. Siden da har Vestbo ventet i 13 år.

Kyrre på nye eventyr

Han har grillet selvfanget piraya i Amazonas. Han har kjørt rally gjennom Usbekistan. Han har plukket vulkanstein på bunnen av Polhavet. Nå gir...

Hærverk på Skjold skole

I fire-tiden fredag morgen gikk alarmen på Skjold skole. Securitasvakten meldte fra til politiet om mulig innbrudd.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten