fanaposten.no

Foto: Bergen kommune

Stjal el-sykkel fra kommunehuset

Politiet ante ugler i mosen da de så en kjenning av etaten syklende på el-sykkel.

Nyheter · Publisert 17:16, 8 feb 2018

Natt til onsdag skjedde innbruddet i kommunehuset på Nesttun. En PC og en el-sykkel var blant gjenstandene som ble tatt.

Ifølge politistasjonssjef Bård-Tore Norheim fikk en observant patrulje dagen etter øye på en kjenning av politiet som syklet med overraskende stor letthet langs veien.

– På det tidspunktet visste ikke patruljen om innbruddet i kommunehuset, sier han.

Patruljen grep følgelig ikke inn, men da opplysningene om innbruddet kom frem, la politiet to og to sammen. Siden de visste godt hvem vedkommende var, kunne de raskt oppsøke ham og slå fast at el-sykkelen ikke tilhørte han.

Den pågrepne er en mann på 45 år. Han ble også knyttet til et annet innbrudd i Nesttun-området denne uken. Han avhøres nå for begge innbruddene.

– Det gjenstår å få til rette alt tyvegodset, så vi har litt mer arbeid foran oss, sier Norheim, som legger til at han ikke har full oversikt over hva som ble tatt.

Har du sett Jøran?

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha sett 28 år gamle Jøran Nikolai Åsnes. Han har vært savnet siden natt til søndag.

Lisbeth Opdahl Sandvik 50 år

Den 20. februar fyller sangfuglen, humørsprederen, korentusiasten og kordirigenten Lisbeth Opdahl Sandvik 50 år. Hun har sunget og trallet med sin...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten