fanaposten.no

Foto: Geir Brekke

Stenger søndre innfartsåre

Statens vegvesenet stenger riksveg 580 mellom Sørås og Hop lørdag kveld.

Nyheter · Publisert 12:27, 9 jan 2018

– Vi stenger veien i nordgående retning. Årsaken er anleggsarbeid på broen over Harald Skjoldsveg, som er en del av riksveg 580 Fritz C. Riebers veg, sier kommunikasjonsrådgiver Geir Brekke i E39-prosjektet.

Veien stenger om kvelden lørdag 13. januar klokken 20.00 og holder stengt til mandag 15. januar klokken 05.30.

– Det er planlagt betongarbeid på bro-utvidelsen her kommende helg. Det kan ikke være ristinger i kjørebanen når dette støpearbeidet pågår på byggeplassen, forklarer Brekke.

Motorvegen er åpen for trafikk retning sørover hele tiden.

– Folk som skal mot byen må velge Fanavegen over Skjold og Nesttun. Det skal jo være relativt rolig i denne perioden. Alternativt kan Knappetunnelen være et godt alternativ om man kommer fra Kokstad/Sandsli, sier Geir Brekke.

Alternativt kan Bybanen være et godt alternativ for å komme seg mot sentrum.

Han legger til at dette trolig er den til nå mest omfattende veistengingen i E39-prosjektet.

– Men det blir ikke den siste. Det er mye som skal skje på Fritz C. Riebers veg i løpet av vinteren, særlig når tunnelene begynner å bli ferdig sprengt, sier han.

Også Harald Skjoldsveg vil være stengt for all trafikk under broarbeidet, og denne vil være stengt fra lørdag klokken 18 til søndag klokken 11. Denne stengingen gjelder også for fotgjengere og syklister. Arbeidet som skal gjøres her er sammenstøping av bro-utvidelsen med den eksistrende broen på Fritz Riebers veg.

Mann falt ned på Lagunen

Politi og ambulanse rykket ut til Lagunen Storsenter etter en ulykke like før klokken 13.00 onsdag. En mann kom til skade etter å ha falt ned fra en...

Kvinne (83) mistet førerkort

En 83 år gammel kvinne fra Søreide er i Bergen tingrett dømt for kjøring uten gyldig førerkort. Kvinnen ble stoppet av politiet 22. mai i år klokken...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten