fanaposten.no

Mette-Christine Christensen og Vibeke Aasen Leivestad har startet et eventbyrå. De ønsket å gjøre noe nytt å ta i bruk kreativiteten i hverdagen. Foto: Ishi Kuo

Starter nytt eventbyrå

Etter mange år på kontoret ønsket Mette-Christine Christensen å gjøre noe nytt. Hun ville skape noe eget. Dyrke kreativiteten. Svaret ble eventbyrået «Arrangøren».

Nyheter · Publisert 10:22, 8 jun 2016

Solen steker. Ved ærverdige Christinegaard Hovedgård i Sandviken kaster de store trærne en sval skygge over den store hagen, som nå pyntes til fest. I stuen er penduken lagt på bordet og det er dekket for tre-retters.

- I dag pynter vi for et firma som skal ha sommerfest. Vi liker å tenke at det er vi som skal gjennomføre den røde tråden og sette prikken over i-en for at lokalene skal stå i stil til arrangementet vi steller i stand for. Ved et så vakkert og ærverdig lokale som dette har vi valgt å sette oss inn i historien og gå litt tilbake igjen i tid i tillegg til å sette et sommerlig preg, forteller Christensen.

Bra klaff

Sammen med sin makker Vibeke Aasen Leivestad startet hun opp eventbyrået «Arrangøren», høsten 2014.

- Jeg ønsket å gjøre noe helt nytt. Jeg ville starte noe eget. På samme tid som jeg bestemte meg for å gjøre noe eget ble Vibeke ferdig med å studere markeds- føring. Hun ønsket også å gjøre noe helt nytt. Det passet perfekt, så da valgte vi å satse, sier Christensen.

Foreløpig er det bare de to venninnene som driver firmaet. Men de har mange gode samarbeidspartnere både på catering, underholdning og aktiviteter.

- Vi er glade for at vi er to. Da kan vi konsentrere oss litt om ulike oppgaver. Mette-Christine har hovedansvaret for administrasjon og økonomi. Jeg står med hovedansvar for de kreative løsningene. Jeg er født kreativ, så det er en drøm å kunne jobbe med dette, forteller Aasen Leivestad.

Hardtarbeidende

De kan begge bekrefte at det å være grundere krever sitt.

- Det meste må vike for jobben nå, for at dette skal gå. Familiene våre har fått kjenne på det. Det er ikke alltid så lett å planlegge ting. Plutselig dukker det opp et oppdrag som vi må ta på oss, og da må andre planer vike. I dag skulle vi egentlig ha vært på champagnelunsj med de andre venninnene våre. Da vi planla det for lenge siden så dagen tom ut for vår del. Men så dukket dette arrangementet opp, og dermed måtte vi melde avbud. Både venner og familie viser stor forståelse, og det setter vi pris på, forteller de to.

Festplanleggere

De ønsker at det skal være en lav terskel for å ta kontakt.

- Mange tenker ofte at det å hyre et eventbyrå høres så stort, voldsomt og dyrt ut. Derfor vil vi heller kalle oss festplanleggere. Det er litt nedtonet. Vi tilpasser oss veldig kunden, slik at det ikke trenger å koste all verden. Vi kan gjøre alt fra a til å, eller bare hjelpe til med deler, for eksempel bare dekoren. Vi kan også være personlige shoppere og kjøpe inn dekor og lignende til fester og arrangement.Mange ganger når man skal arrangere en tilsetning har man gjerne ikke tid til å få gjort alt selv, og hvis man gjør det er man gjerne helt utslitt allerede før festen starter. Da kan det være greit å ha noen som planlegger og fikser litt for en, sier Christensen og Aasen Leivestad.

De to er glade for at de valgte å følge drømmen.

- Vi gjør nå det vi alltid har ønsket å gjøre. Å drive noe selv, og være kreative i jobben vår. Vi er veldig nøye på å planlegge godt på forhånd slik at resultatene blir best mulig. Planleggingen er jo halve moroen med jobben. Det at vi koser oss sånn med det gjør også at det er greit å måtte la andre ting vike for jobben, for vi liker jo så godt det vi driver med, smiler de.

LES FLERE: NYHETER

Mette-Christine Christensen gjør klar blomstene som skal være siste krone på verket til arrangementet ved Christinegaard Hovedgaard. Foto: Kaja Marie Andreassen

Ved ærverdige Christinegaard Hovedgård stelte Mette-Christine Christensen og Vibeke Aasen Leivestad i stand sommerfest for et firma. Foto: Kaja Marie Andreassen

Mistet lappen på Flyplassvegen

UP beslagla førerkortet på stedet.

– Jeg skjønner ikke hvordan vi tapte dette

Målvakt Olivia Lykke Nygaard var trodde ikke det hun så da Tertnes avgjorde i siste sekund.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten