fanaposten.no

Dette bildet ble tatt i Kiwi-butikken i Krokeidevegen klokken 08.02 lørdag 15. juni. Politiet ønsker nå tips fra publikum som kan ha sett den 39 år gamle fanamannen etter dette tidspunktet. Foto: Politiet

Søker etter savnet mann i Hordnesskogen

Politiet har fått flere tips om den savnede 39-åringen. Nå iverksetter de leteaksjon i Hordnesskogen.

Nyheter · Publisert 17:53, 17 jun 2019

Den 39 år gamle familiefaren hjemmehørende i Bergen sør forlot hjemmet sitt lørdag morgen. Han er sist observert klokken 08.02 i Kiwi-butikken i Krokeidevegen.

– Han forlot hjemmet uten å gi beskjed om hvor han skulle. Han er sett og filmet av videoovervåkningskamera i Kiwi-butikken i Krokeidevegen, men etter det har vi ikke noen livstegn etter mannen. Vi frykter at noe kan ha tilstøtt han, sa Lutro mandag ettermiddag.

Trenger hjelp

Så langt har politiet forsøkt å finne tekniske spor som kan gi en pekepinn om hvor 39-åringen har tatt veien.

– Problemet er at vi ikke vet hvor han kan ha tatt veien etter at han ble sett på Kiwi-butikken. Derfor går vi nå ut med en etterlysning av mannen i samråd med familien, sa Lutro tirsdag.

Politiet ønsker kontakt med personer som kan ha sett den savnede mannen.

Savnede er 172 cm høy, 80 kilo tung, bruker briller og har skjegg. Da han forsvant var han iført sort lue, sort jakke, sorte bukser og mørke fjellsko. Han hadde en sort og oransje sekk på ryggen.

Politiet har opprettet en tipstelefon i saken. Publikum som har tips i saken kan ringe 45603921.

Tipstelefonen er åpen til klokken 22.00 i kveld. Deretter må tips ringes inn på 02800, opplyser operasjonsleder Per Algrøy ved Vest politidistrikt.

I kveld kan du se Kygos plateslipp fra egen hage på Hop

Klokken 22.00 i kveld blir det digital festival fra Kygos residens. Da slippes den lokale verdensstjernen den nye platen "Golden Hour".

- Gården Rå forvandles til en steinrøys

Store deler av gården Rå forvandles til en steinrøys. Det er sårt å se at titalls mål fint landbruksareal er rasert på denne måten. På toppen av det...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten