fanaposten.no

Statens vegvesen skal bytte rekkverk på E39 Osvegen, og veien blir manuelt dirigert fra klokken 21 til 06.00 frem til 6. oktober. Foto: Arkiv

Skifter rekkverk på E39 Kalandseidet

Det blir manuell dirigering på E39 Kalandseidet kvelds- og nattestid frem til 6. oktober. – Vi skal skifte ut rekkverk på hele eller deler av strekningen, sier Franz Javier Irala Peducassé hos vegvesenet.

Nyheter · Publisert 12:50, 23 sep 2022

Statens vegvesen skal rive eksisterende rekkverk og montere nytt på E39 fra Kalandseidet til Søfteland. Arbeidet startet natt til fredag 23. september, og vil pågå hver kveld og natt frem til 6. oktober. Trafikken vil bli manuelt dirigert mellom klokken 21.00 og 06.00.

– Vi starter fra krysset ved Bontveitvegen, og skal skifte ut rekkverket på høyre side frem til Kalandsneset. Deretter skal vi bytte rekkverk videre frem til ErAn på Søfteland. Vi skal blant annet skifte ut rekkverksendene og montere kollisjonssikre ender, sier kontrollingeniør Franz Javier Irala Peducassé hos vegvesenet.

Dagens enderekkverk kan fungere som en rampe, slik at biler som kjører på rekkverksendene blir slynget opp. De nye rekkverksendene er laget slik at de skal fange opp energien i kollisjonen og gjøre det sikrere for trafikantene.

Arbeidene fortsetter fra ErAn og mot Søfteland.

– Vi har varslet at arbeidene vil pågå frem til 6. oktober, men vi håper å bli ferdig tidligere, sier Peducassé.

Meklingen førte ikke fram – lærerstreiken fortsetter

Lærerstreiken fortsetter etter at partene ikke klarte å bli enige hos Riksmekleren søndag.

Front mot front i Fanavegen

To el-biler skal ha kollidert i Fanavegen ved Stendavatnet.

Skeive kvinner inviterer til Hjertebank

Sangkoret Sapfonia er Norges eneste kor for skeive kvinner, og i år fyller de 20 år. Dette skal feires med å gi deg Hjertebank i Fana kulturhus...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten