fanaposten.no

Mandag begraves dødsofrene fra brannen på Sandsli. Foto: NTB Scanpix

Siste farvel med Norjin, Rouhlat, Norjan og Malak

Norjan (14), Rouhlat (9), Norjin (7) og moren deres Malak (41) døde i den tragiske brannen i Ytrebygda. I dag begraves de.

Nyheter · Publisert 10:32, 13 jan 2020

Fire kister, tente lys og blomster står i Haukelandshallen. På benkeradene har hundrevis møtt frem for å ta farvel med de fire som omkom i brannen på Sandsli.

– Tragedien har gått inn på alle byens innbyggere. Følelsen av fortvilelse, urettferdighet og maktesløshet sitter i oss alle. At noe så tragisk skulle ramme noen som allerede har vært gjennom så mye, er hjerteskjærende, sa ordfører Marte Mjøs Persen, som holdt den første minnetalen.

– Den bunnløse sorgen som familie og venner føler er vanskelig å forestille seg, men vit at hele byen sørger sammen med dere og at dere har vår dypeste medfølelse. Ingen skal være alene i sorgen. Alle skal ha noen å støtte seg til. Hele byen står med dere, sa ordføreren.

Under begravelsen blir det også minnetaler ved representanter for skolene Nygård, Ytrebygda og Aurdalslia, representant for familien Kinda Johansen og representant for Bergen Moske - Badreddine Maizi.

Fanaposten kommer tilbake med mer.

– Dette har blitt den nye samlingsplassen i Fana

Rett før koronaen kom, stod det nye, nedre torget på Lagunen ferdig. Nå har fanafolk smått om senn begynt å ta byrommet i bruk.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten