fanaposten.no

Se Kygos plateslipp fra egen hage på Hop

Klokken 22.00 fredag kveld blir det digital festival fra Kygos residens. Da slippes den lokale verdensstjernen den nye platen "Golden Hour".

Nyheter · Publisert 12:20, 29 mai 2020

Se festivalen på Kygos youtube-kanal fra klokken 22.00 fredag kveld.

Fredag kan du oppleve Kygo fremføre sin nyeste plate sammen med musikalsk venner i hjemlige omgivelser i Fana. Den heldigitale festivalen er forhåndsinnspilt i Kygos egen hage på Hopsneset og streames på Youtube.

Anledningen er slipp av Kygos tredje plate "Golden Hour". Planen var egentlig en gigantisk release-konsert i New York. Men for Kygos som for alle andre kom korona i veien, og han måtte finne alternative løsninger.

Den nyoppussede villaen og hagen dannet et flott bakteppe når ny musikk skulle fremføres, og Kygo har en rekke musikalske venner på listen over gjester: Navn som Jesse Israel, One Republic og Zac Brown kommer til å dukke opp utover kvelden, og det gjør også kompis og kollega Alan Walker.

- På grunn av korona valgte han å gjøre det slik. Jeg tror Kyrre synes det har vært veldig kjekt. Han er jo veldig fornøyd med stedet og den flotte utsikten mot Nordåsvatnet, sier Kygos stefar og assisterende manager Jan Magnus Bjordal til Fanaposten.

Det var TV2 som melder om nyheten på fredag.

– Denne konserten blir veldig personlig for meg, jeg viser jo frem hvordan jeg har det hjemme, sier artisten selv til TV2.

Konserten skal bringe inn penger til tre ulike veldedige organisasjoner. De tre er Crew Nation, som hjelper konsertarbeidere som nå er uten jobb, Baby2Baby, som hjelper fattige barnefamilier, samt Covid 19 Solidarity Respons Fund som drives av WHO.

Og innsamlingen har fått en voldsom respons: Før festivalen starter er det allerede kommet inn godt over 5 millioner amerikanske dollar!

Dramatisk tid og stort underskudd for Avinor: 75 prosent nedgang i sommertrafikken på Bergen lufthavn

– Dette er en underlig situasjon, fordi det skulle jo kokt i terminalen på slike dager, sier lufthavndirektør Helge Eidsnes i Avinor. På Flesland har...

– Jeg elsker sommeren i Norge med lyse netter

Kapellan Maren Tischendorf ser frem til å tilbringe sommeren sammen med familie og venner.

Bygging av ny brannstasjon i gang

Grunnarbeidene på ny brannstasjon i Fana er i gang.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten