fanaposten.no

Se hva som er i gjære på Skjold

Det ser ikke akkurat så dei(g)lig ut.

Nyheter · Publisert 13:08, 14 nov 2017

– På Skjold vokser det noe ut av en bosscontainer. Dere må nesten bare dra opp og se selv, sier en tipser som ringer Fanaposten.

Vi tar oppfordringen og drar til Rema 1000-bygget i Fanavegen. Her må vi noe overrasket konstatere at tipset stemmer. Noe vokser ut av Ragn Sells-containeren utenfor bygget. Vår første assosiasjon er Star Wars-monsteret Jabba Da Hut.

– Æsj, det ser ut som kumage, utbryter en unge som går forbi.

Åpner snart

En litt nærmere kikk avslører at det er deig som er i ferd med å heve seg ut av bosspannet. Deigen stammer fra den nye Domino Pizza som snart åpner i bygget.

Inne på kjøkkenet er opptreningen av kokker i full gang, og i dag står tydeligvis pizzadeig på læreplanen. Den brukte deigen blir kastet i containeren. Og mens "treningsdeigen" vokser ut av bosspannet, venter de utålmodig på at en bil fra Ragn Sells skal komme og hente det.

Trener på deig

Domino er en av verdens største pizzakjeder og gjør for alvor sitt inntog i Norge. Kjeden har kjøpt opp Dolly Dimples og åpner for tiden en rekke pizzabakerier landet over. På Skjold skal kjeden holde hus vegg i vegg med den nye søndagsåpne "Brustad-bua" til Rema 1000.

Fra Kenneth Lorentzen som er manager for Dominos Pizza i Norge får Fanaposten følgende forklaring på det som skjedde.

- Vi har startet opplæring i Bergen i denne uken, og i den forbindelse har det skjedd en glipp i våre rutiner. Dette er selvsagt helt uakseptabelt og er nå ordnet opp i, sier han.

Norge møter Nederland i lagtempo-semifinalen

Sindre Henriksen tar på seg skylden for at Norge ikke klarte å vinne kvartfinalen i lagtempo.

Sier ja til 49 leiligheter

Kommunen har gitt rammetillatelse til å bygge 49 leiligheter i Eikåsen på Paradis, mot at utbygger tar vare på to eiketrær.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten