fanaposten.no

Se, her er et topplag i ishockey fra Fana

ISHOCKEY: Lokomotiv Fana gikk på forhånd ut i Fanaposten og lovet fest i Badekaret, men selv ikke treneren drømte om en målorgie som dette. Nå lukter det opprykk.

Nyheter · Publisert 14:21, 9 nov 2014

Klikk på videovinduet ovenfor!

Stakkars Narvik 2 ble både to og tre numre for små for målkåte iskrigere fra Fana.

Helgens tre oppgjør mellom Lokomotiv og nordlendingene i Bergenshallen endte med følgende kalassifre: 12-1. 12-2. 21-1!

- Jeg har aldri vært med på noe lignende, faktisk. Det har vært en grei helg der vi har scoret mye mål. Men det viktigste for meg er at vi tok seks poeng, sier Fana-trener Henrik Sahlin.

1000 tilskuere

Sammen med trenerkollega Carl Otto Teigland kølet han opp Lokomotivet og sørget for at spillet gikk på skinner.

Og enda bedre: Publikum strømmet til, særlig fredag og lørdag, for å se på byens nye topplag. 600 tilskuere benket seg på tribunen under gallaen fredag, og 360 fant veien til Badekaret lørdag. Søndagens 09.30-match ble bare for dessert å regne for de aller ivrigste fansene.

- Skal dere oppjustere målsettingen nå?

- Ja, nå går vi for en plass blant de to beste i serien, som vil gi kvalifisering. Jeg regner Astor (Trondheim) og Gjøvik som de sterkeste utfordrerne, det er dem vi kjemper mot nå. Astor vant 22-0 mot Narvik 2 tidligere i høst, så 21-1 er verken unikt eller rekord, sier Sahlin til Fanaposten.

Scoret tosifret

Ubeseirede Lokomotiv Fana skal spille viktige bortekamper mot Astor om to helger og møter Gjøvik om en måned. Da vil trenerteamet få mange svar på hvor bra årets stall egentlig er.

- Vi er en fin gjeng som jeg tror kan hevde seg i divisjonen over med litt mer struktur og fokus på detaljer, sier svenske Emil Herlufsen med erfaring fra svensk divisjon 1.

Fanas toppscorere i helgen ble de to importene Eduard Hartmann (26) og Karel Vach (27). Karene kommer fra henholdsvis Slovakia og Tsjekkia og scoret et tosifret antall mål mot Narvik 2 totalt over tre matcher. Faktisk ble det så mange nettsusere at ingen visste det nøyaktige antallet rett etter kampslutt.

Vach hadde bursdag søndag, og målfesten var en fin måte å feire dagen på.

Slik skal Fana utfordre BIK - Les mer i tirsdagens papirutgave

MÅLFEST: Lokomotiv Fana sine 2. divisjonsherrer utklasset Narvik 45-4 sammenlagt over tre kamper i Bergenshallen. Nå går de for kvalifisering til 1. divisjon. Foto: Eivind A. Pettersen

– Pål har kontroll, Pål har kontroll

Pål Haugen Lillefosse gikk høyt over 5,65 i andre forsøk og gikk lett videre til lørdagens finale, til stor jubel i Fana Arena. Værmeldingen for...

Økonomen Arne (26) starter kirke i Fana

Arne Meier (26) flyttet for noen år siden til Bergen for å studere økonomi. På søndag starter han sammen med andre, en ny kirke i Fana. – Vi har...

Thairestaurant konkurs: – Begi seg ut på nye ting

Takeaway-restauranten på Paradis har etter åtte år gått konkurs: – Skylder 250.000 kroner.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten