fanaposten.no

Så vakkert var det i dag

Nypreppet skispor og høstens første smak av vinter på Totland er vakkert.

Nyheter · Publisert 19:00, 20 nov 2020

Harald Stein er en av ildsjelene som hiver seg rundt når kulden setter inn og regnet faller ned som snø på Totland. Fredag morgen var han på plass, og kjørte løypemaskinen i Fuksdalen og Humlestølvegen.

– Jeg tipper at det innerst er kommet 10-12 centimeter snø, innerst kanskje 15 centimeter enkelte steder. Løypen ble stort sett grei, selv om det var gjennomslag enkelte steder, forteller Harald Stein.

Ut på ski

Han kjørte innover ved 10-tiden, og da han kom tilbake etter å ha kjørt løypen, møtte han på de første skigåerne. Folk er altså ikke sene om å spenne på seg skiene når den første snøen har lagt seg.

– Folk var veldig fornøyde med at de kunne få seg en skitur. Det er jo et fantastisk område når vi får litt snø. Enda bedre blir det når vi kan kjøre rundløypen om Rambjøllevatnet, sier han.

Regner bort

Selv om det var sol og kaldt vær fredag, kommer regnet tilbake i helgen. Det er spådd opp mot 50-60 millimeter nedbør og 8 varmegrader.

– Det var en fin formiddag der oppe i dag. Dette snøfallet var nok bare et blaff, men vi får satse på at det kommer noe som blir liggende en stund, slik at vi kan ha fine forhold i vinter, sier Harald Stein.

Den nye politisjefen er allerede lei bomsniking her

Stadig meldes det om snikkjørere her i Skjoldabukta. - Vi kommer til å intensivere kontrollene, sier Ronny André Øvrebotten ved Fana-politiet.

Røyk fra elektromotor ga storutrykning

– Vi har akkurat sendt røykdykkere inn i bygget for å gjøre et søk, sier brannvesenet.

Kan bli storstilt vaksinering på Nesttun i februar

2105 personer er nå vaksinert i Bergen, av dem rundt 500 helsepersonell. Kommunen forbereder seg nå på å vaksinere svært mange på kort tid fra midten...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten