fanaposten.no

Politiet skal grave etter Trine Frantzen

Politiet har fått på plass de nødvendige tillatelsene til å grave på Øvsttun gravplass.

Nyheter · Publisert 09:56, 10 mai 2019

Politiet skriver i en pressemelding fredag at de har fått nødvendige tillatelser fra festere til graver og gravplassmyndighetene til å gå videre med undersøkelser på Øvsttun gravplass i letingen etter Trine Frantzen.

"Arbeidet politiet skal i gang med nå baserer seg på de geo-scanningene som tidligere er gjort. Det er besluttet å gjennomføre manuelle søk på noen avgrensede områder" skriver politiet i pressemeldingen.

Den kriminaltekniske undersøkelsen på gravplassen starter onsdag 15. mai klokken 09:00 og avsluttes senest torsdag 16. mai.

Politiets undersøkelser vil kun foregå i det øverste jordlaget på gravplassen og skal ikke berøre den opprinnelige gravlagte.

Altså skal politiet ikke åpne eller flytte kister eller urner.

"Området for det aktuelle søket er å betrakte som et kriminalteknisk åsted og vil bli gjennomsøkt ved manuell graving på en slik måte at eventuelle bevis ikke går tapt. Vi ønsker ikke å gå ytterligere i detalj nå når det gjelder omfanget av den kriminaltekniske undersøkelsen" skriver politiet.

Politiet ber mediene om å vise respekt for gravplassens fred.

Vinnerskalle med vinnende vesen

– Jeg tror veldig sterkt på at gjennom å være den beste utgaven jeg kan av meg selv blir jeg også den beste håndballspilleren jeg kan, sier Synna...

Høyre mangler troverdighet

I fredagens utgave av Fanaposten skriver Eivind Nævdal-Bolstad fra Høyre at partiet hans går til valg på å kutte eiendomsskatten i Bergen. Det kan...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten