fanaposten.no

Foto: Trygve Hellestræ, arkiv

Nytt koronadødsfall, men koronasmittet barn ute av intensivavdeling

Bergen har fått et nytt koronadødsfall, en voksen person under 65 år.

Nyheter · Publisert 11:25, 24 nov 2020

Barnet som mandag fikk intensivbehandling, er ute av intensivavdelingen tirsdag. Det er nå fire pasienter som får intensivbehandling. Tre av dem er mellom 18 og 64 år, mens én av dem er eldre enn 64 år, viser tall fra Helse Bergen.

I forrige uke døde et barn av koronarelatert sykdom ved Haukeland universitetssjukehus. Dette barnet hadde en alvorlig bakenforliggende diagnose. Barnet var det første barnet i Norge som har dødd i pandemien.

Mandag kom byrådet i Bergen kommune med forsiktig oppmyking av den mye omtalte fempersonsregelen.

– Vi er på rett vei, men samtidig som det er grunn til optimisme, er vi ikke i mål, sa byrådsleder Roger Valhammer på pressekonferansen.

Per tirsdag formiddag er det totalt 10 innlagte pasienter i Helse Bergen. Ni av dem er innlagt på Haukeland, og én er innlagt på Voss.

LES OGSÅ: Flytter luftveisklinikk til Sandsli

Nytt dødsfall

Det siste døgnet er det registrert ett nytt koronadødsfall i Bergen. Personen er en voksen person under 65 år, men ingen ytterligere detaljer om dødsfallet er foreløpig kjent.

Det siste døgnet har 25 personer fått påvist covid-19 i Bergen. Det er én person mindre enn mandag og 14 færre enn ukesnittet.

Det er også en klar nedgang fra tirsdag for en uke siden, da det ble rapportert om 68 nye smittede. Før helgen forlenget Bergen kommune forskriften med koronarestriksjoner i ytterligere to uker.

LES OGSÅ: Sykehjem ber pårørende ikke komme på besøk

Helse Bergen melder at barnet som mandag fikk intensivbehandling, er ute av intensivavdelingen tirsdag. Foto: Marit Hommedal / NTB

Sindre på plass i skøyteboblen: – Tatt imot som en konge

Mens lagkameratene fra Fana gikk EM forrige helg, ankom Sindre Henriksen Nederland først denne uken. Det gjorde han med stil.

Den nye politisjefen er allerede lei bomsniking her

Stadig meldes det om snikkjørere her i Skjoldabukta. - Vi kommer til å intensivere kontrollene, sier Ronny André Øvrebotten ved Fana-politiet.

Røyk fra elektromotor ga storutrykning

– Vi har akkurat sendt røykdykkere inn i bygget for å gjøre et søk, sier brannvesenet.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten