fanaposten.no

Foto: Kent Roar Nybø

Nytt innbrudd: Uvedkomne tok seg inn i hytte

Politiet fikk melding om innbrudd i et feriehus i Hordnesvegen fredag kveld.

Nyheter · Publisert 12:41, 11 feb 2019

Fana og Ytrebygda har vært plaget av en rekke innbrudd de siste ukene. Forrige helg ble det meldt om hele åtte innbrudd i boliger bydelene. Denne helgen har vært roligere, men helgen var preget av bilvandalismen som fant sted ved E39-prosjektets anleggskontor natt til lørdag.

Foruten dette er et innbrudd i en hytte/feriehus og verktøytyveri på Nøttveit noe av det som har holdt politiet okkupert.

- Vi fikk melding om et innbruddi Hordnesvegen fredag kveld. Det var alarm på ferieboligen, og det er videoopptak som viser at det var uvedkommende inne i den. Da vi var på stedet var vedkommende borte. Det er ikke mulig for oss ennå å si noe om hva som eventuelt er borttatt ennå, sier Bård-Tore Norheim ved Bergen sør politistasjon.

På Nøttveit ble fire vertkøyscontainere brutt opp, og det ble stjålet verktøy fra to av dem. Tyveriet ble meldt tidlig lørdag morgen.

Politiet har ikke oversikt over hvor store verdier det kan være snakk om.

Høyre leverer ikke på klima

Knut Vindenes og Jana Midelfart Hoff skriver i Fanaposten 5. juli at Høyre tar kampen mot Co2-utslippene og klimaendringene. Dette stemmer ikke. I...

Verdens beste dyrevelferd?

«Nyt Norge!» står det så forlokkende på skinke og svinekoteletter i butikken. Per i dag er dette tomme ord, mer egnet til å provosere enn å gi...

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten