fanaposten.no

Bøtte for bøtte med jord ble soldet i jakten på levningene etter Trine Frantzen på Øvsttun kirkegård sist onsdag. Nå blir det mer graving. Foto: Ståle Melhus

Nye tips i Frantzen-saken

Letingen etter Trines levninger fortsetter mandag.

Nyheter · Publisert 12:59, 31 mai 2019

Fredag sendte politiet ut en pressemelding om utvikling i Trine Frantzen-saken. Der forteller de om at politiet har fått nye vitneskildringer fra 2004, opplysninger de ikke har hatt tidligere.

"Opplysningene er så detaljerte og konkrete at vi har besluttet å gjennomføre ytterligere manuelle søk på nærmere angitt sted ved Øvsttun gravplass", står det i meldingen.

Arbeidene starter mandag 3. juni.

"Pårørende i saken, festere av graver og gravplassmyndighetene er orientert om arbeidet og har gitt sitt samtykke", skriver politiet.

Les også: Finner de Trine, kan saken være løst

Cecilie hyller hundeheltene

Paret kom kjørende i lastebil da en liten, korthåret chihuahua pilte ut i rundkjøringen. Da handlet de lynraskt og fikk reddet tre rømlinger.

Gneist ruster til toppkamp

– Jeg tror at det at vi har fått jobbe sammen i et år begynner å vises littegrann, sier Gneist-trener Kristian Andersen.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten