fanaposten.no

Den nye omkjøringsveien i Rådalen, i forbindelse med utbyggingen av E39 Svegatjørn-Rådal, står nå klar. Foto: Geir Brekke, Statens vegvesen

Ny vei i Rådalen

Statens vegvesen har i det siste bygget ny omkjøringsvei i Rådalen i forbindelse med utbyggingen av E39 Svegatjørn-Rådal.

Nyheter · Publisert 14:42, 6 jul 2017

Omkjøringsveien på rundt 450 meter skal benyttes et drøyt års tid som erstatning for fylkesvei 546 Fanavegen på strekningen forbi Byggern. I sørenden av omkjøringsveien er det bygget en ny rundkjøring. Omkjøringsveien er bygget og asfaltert med to felt, gul midtstripe, rekkverk og veglys, og fullt på høyde med standarden på dagens fylkesvei.

Det blir full masseutskiftning av tjernet og myrterrenget der det nye E39 Rådalskrysset etter hvert vil bli bygget. Dessuten blir det anleggsarbeid frem mot Råtunnelen som vil komme ut i dagen i løpet av høsten eller vinteren, alt etter kvaliteten på fjellet på siste etappen frem mot Rådal.

Norge møter Nederland i lagtempo-semifinalen

Sindre Henriksen tar på seg skylden for at Norge ikke klarte å vinne kvartfinalen i lagtempo.

Sier ja til 49 leiligheter

Kommunen har gitt rammetillatelse til å bygge 49 leiligheter i Eikåsen på Paradis, mot at utbygger tar vare på to eiketrær.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten