fanaposten.no

Pilene markerer den nye omkjøringsveien på Fanavegen i Rådal som blir tatt i bruk natt til fredag/fredag morgen. Foto: Statens vegvesen

Ny omlegging av Fanavegen

Fra fredag blir det nytt midlertidig kjøremønster på Fanavegen.

Nyheter · Publisert 09:10, 26 nov 2019

Selve arbeidene med omleggingen skjer allerede torsdag kveld fra 21.30-tiden, og det blir manuell dirigering under omleggingen og veien kan bli stengt i kortere perioder på inntil 10 minutter.

Natt til fredag skal arbeidene med omleggingen være ferdig, slik at trafikken fredag morgen vil gå på den nye omkjøringsveien som går mellom det nye krysset som er under bygging i Rådal og cirka en kilometer sørover.

Sør for Byggern skal dagens fylkesveg 546 Fanavegen erstattes av ny fylkesveg. Det er etablert en ny omkjøringsvei på rundt 500 meter som skal brukes i byggeperioden. Nord for Byggern legges veien om for å fullføre byggingen av nytt veisystem, melder Statens vegvesen.

– Dette har blitt den nye samlingsplassen i Fana

Rett før koronaen kom, stod det nye, nedre torget på Lagunen ferdig. Nå har fanafolk smått om senn begynt å ta byrommet i bruk.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten