fanaposten.no

Ny omkjøring i Rådal fra fredag morgen

Fredag morgen åpner Statens vegvesen en ny omkjøringsvei på Fanaveien forbi anleggsområdet til nye E39 Svegatjørn-Rådal.

Nyheter · Publisert 14:11, 13 mar 2019

De siste ukene har det blitt bygget 400 meter ny omkjøringsvei på fv. 546 Fanavegen mellom Byggern og rundkjøringen ved Laguneparken.

Veien er straks ferdig, og etter asfaltlegging har det de siste dagene pågått montering av rekkverk som ble fullført onsdag.

Torsdag skal omkjøringsveien merkes med midtlinje, og fra torsdag kveld og utover natt til fredag blir den nye omkjøringsveien koblet på det eksisterende vegnettet.

– Vi regner med at trafikken skal gå på ny strekning fra fredag morgen, sier kommunikasjonsrådgiver Geir Brekke i Statens vegvesen.

Den nye omkjøringsveien går rett forbi de to portalene som er under bygging for Råtunnelen, under Råtun.

Gneist ruster til toppkamp

– Jeg tror at det at vi har fått jobbe sammen i et år begynner å vises littegrann, sier Gneist-trener Kristian Andersen.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten