fanaposten.no

Nå kan du kjøpe dagspass på fanaposten.no

Nå kan du kjøpe dagspass på fanaposten.no for å få tilgang til alt innholdet.

Nyheter · Publisert 09:14, 17 feb 2017

Fanapostens nettside har siden relanseringen i desember vært åpen for alle brukere. Denne uken er betalingsløsningen gjeninnført, og leserne vil i de fleste tilfeller være nødt til å kjøpe seg tilgang for å lese saker på nettsiden vår.

– Vi har valgt en betalingsløsning som heter ConnectID, som skal gjøre det enkelt for leserne å registrere seg som abonnent og betale via nettløsningen. En kan benytte bankkort, eller velge å få tilsendt faktura, sier ansvarlig redaktør Ståle Melhus.

Alle som har vært registrert i den gamle betalingsløsningen, vil måtte registrere seg på nytt i den ny løsningen.

– På grunn av sikkerheten med betalingskortene har vi ikke overført de kundene som har registrert seg i vår gamle betalingsløsning. Men alle abonnenter er registrert, så det skal være forholdsvis enkelt å skifte løsning. Dessuten kan vi tilby god hjelp til de som måtte ha behov for det, sier Melhus.

De som ikke ønsker å abonnere, men kun lese enkeltsaker, kan nå også kjøpe tilgang for 24 timer, et dagspass. Prisen er 25 kroner, som tilsvarer løssalgspris på avisen.

– Dagspasset gir tilgang til alt innhold på nettsiden og mulighet for å laste ned e-avisen. Selv om vi gjerne vil ha så mange abonnenter som mulig, har vi valgt en løsning med dagspass fordi vi vet at det er ikke alle som ønsker å ha et abonnement. Ved å tilby dagspass kan man likevel få med seg saker de dagene en bare må få med seg noe som står i avisen, sier Melhus.

Han vet at en del avislesere synes det er dumt at de må betale for å lese nettavisen, men som avisbransjen generelt merker også Fanaposten at betalingsviljen på nett er økende.

– Jeg pleier å sammenligne gratislesing på nett med at man bare spaserer inn i en hvilken som helst butikk og bare forsyner seg med varer. Så og si alt innholdet på avisenes nettsider er produsert og redigert av journalister tilpasset lokale lesere, og det er tross alt dette avisene skal leve av, sier Melhus.

– Leserne vil nok merke at det blir krevd abonnement eller betaling for flere saker på nettsiden fremover, men vi håper og tror at innholdet er så interessant at de vil betale for dette, avslutter han.

Rå skole er overfylt: – Elevene kommer seg knapt på do

Med et pennestrøk økte kommunen kapasiteten på Rå skole fra 400 til 450 elever. Nå er skolen så full at elevene knapt kommer seg på do.

To boliginnbrudd i helgen

Søndag kveld ble det meldt om et innbrudd i en villa på Hjellestad.

Bybanen stod i morgenrushet

Bybanen hadde tekniske problemer på Fantoft og Hop. Det er nå normal drift igjen.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten