fanaposten.no

Lund lurte Lysekloster

Så mye betyr det for Anders Moe Lund å slå Lysekloster.

Nyheter · Publisert 17:06, 5 mai 2019

Lysekloster - Fana 0-2: Lysekloster har ambisjoner om å spille 1. divisjon om få år. Søndag ble de utspilt på eget kunstgress av Fana.

Fana startet i sin vante 4-3-3-formasjon, med Martin Hummervoll på topp og Anders Sørevik som den store dynamoen på midtbanen. Denne gangen måtte "Søre" også bruke muskler, og da han ble forsøkt sparket ut av kampen, var det i stedet Lyseklosters Dino Omerovic som måtte gå av banen med skade.

Da var standarden satt. Det var en tøff kamp, med mye skriking på dommeren. Lysekloster mistet fatningen mer og mer, etter hvert som det ble klart hvordan dette kom til å gå.

Anders Moe Lund scoret det første målet ti minutter før pause, da han på ypperlig vis jaktet returen på sin egen heading. Lyseklosters polske keeper Maciej Raniowski. En back kastet seg for å blokkere, men Lund hamret ballen opp i nettaket, det eneste stedet det var plass.

– Det var der det var en åpning, så jeg måtte satse på den, sier Lund.

Utover i andre omgang forventet vi et stormløp mot Fana-målet, men en dødballscoring fra midtstopper Sander Pettersen skulle roe Fana-nervene. Pettersen var høyest på et innlegg fra frispark og via både forsvarere og tverrliggeren gikk ballen de nødvendige centimetrene over streken.

– Den scoringen hjalp oss til å få roen. Vi beholdt konsentrasjonen og det var ikke mange sjansene de fikk. Det var vel kanskje én heading, ellers ble det ikke farlig.

Lyseklosters disiplinære problemer viste seg enda en gang. Trener Ruben Hetlevik ble sendt på tribunen da han nektet å gi seg i en disputt med dommertrioen.

Søndagens seier betyr at Fana står med syv poeng på fire kamper, og begge ender av tabellen er innen rekkevidde.

Oppfyll "lokal agenda 2020" på Nesttun

Fanaposten hadde ein reportasje fredag 16. august om dei nye byggeplanane for fondveggen bak Nesttun Senter sitt parkeringshus, under overskrifta...

Folkemøtet: Full støtte til ny Bjarg-hall

Det var tverrpolitisk enighet om å gi kommunal garanti til bygging av ny Bjarg-hall under onsdagens folkemøte.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten