fanaposten.no

Vetle Raa Ellingsen (15) er på rekruttlandslaget i høyde. Det er også fetteren Erlend Bolstad Raa (15). Foto: Anita Bolstad Raa/Fana IL

Lokale utøvere på rekruttlandslaget

FRIIDRETT: Fana og Gneist har med flere utøvere i troppen.

Nyheter · Publisert 18:18, 1 des 2015

Norges Friidrettsforbund har tatt ut fem utøvere fra Fana IL i troppen til rekruttlandslaget.

Eirik Dolve (20) og Katrine Haarklau (24) i stav, Filip Bøe (15) i sprint, samt Erlend Bolstad Raa (15) og Vetle Raa Ellingsen (15) i høyde.

Godt treningsmiljø

Gneist har også flere utøvere med i troppen.

Selv om rekrutteringslandslagene ferdigstilles i disse dager og troppen ikke er offentliggjort, får Fanaposten bekreftet at Amund Høie Sjursen er med i sprintgruppen, mens Henrik Irgens Gravdal og Anna Serine Røssland er med i mellom-/langdistansegruppen.

Gjert Høie Sjursen er med i mangekamp, og Amund Høie Sjursen og Sondre Rinde er med i hopp/lengde/tresteg.

- Det er verdt å merke seg at dette er utøvere som har vokst opp i klubben. Vi er stolte av at det gode treningsmiljøet i Gneist får frem både bredde og topper, sier leder Peter Blücher i IL Gneist Friidrett.

Aktuelle for store mesterskap

Rekrutteringslandslaget består av de mest lovende utøverne bak landslaget i alderen 16-26 år. Neste rekruttsamling er i Rudhallen i Bærum 12.-13. desember.

«Landslaget består av få utøvere og primært de som skal prestere på finale- og medaljenivå under EM i Amsterdam og OL i Rio. Rekrutteringslandslaget har utøvere som primært skal kvalifiseres inn for de aldersbestemte mesterskapene i årene som kommer: EM/VM U18, EM/VM U20 og EM U23, men har også utøvere som er aktuelle for deltakelse både i EM og OL til sommeren», skriver Fana IL på sin hjemmeside.

Sesongen er ikke helt slutt ennå. Det skal være europamesterskap i terrengløp i Frankrike 13. desember.

Det offisielle uttaket finner sted i dag, men Gneist har stor tro på at Stian Øvergaard Aarvik blir tatt ut til å representere det norske landslaget i terrengløp.

LES MER: SPORT

Her stopper ørretbekken i steinmassene

Bekken som renner gjennom Folldalen har tidligere rommet ørret. Nå begraves den under steinmassene til Rå park-utbyggeren.

Felles åpningstider på Nesttun fra neste år

Amfi Nesttun overtar driftsansvaret for alle butikkene på Nesttun fra neste år. – Vi er glad vi har fått en avtale med Olav Thon Gruppen, sier Rune...

Dekktyver herjer i Fana

Politiet ber folk være på vakt mot folk som lusker rundt i nabolag for å stjele dekk.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten