fanaposten.no

Fra venstre: Anita Østerbø fra Fana Sparebank, Tore Andal og Patrick Hansson fra Fana Fotball og Monica Kversøy fra Frende Forsikring, skrev ny sponsoravtale for de kommende to årene. Avtalen gir Fana Fotball rundt en million kroner. Foto: Ståle Melhus

Lokalbanken forlenger sponsoravtale med Fana Fotball

Fana Sparebank og Frende Forsikring har fornyet sponsoravtalen med Fana Fotball i to nye år. Avtalen er verdt en million kroner.

Nyheter · Publisert 08:40, 23 des 2016

Mandag undertegnet Fana Sparebank og Frende Forsikring en ny sponsoravtale med Fana Fotball. Avtalen gjelder for både topp- og breddefotballen, og har en samlet verdi på en million kroner.

– For oss som lokal aktør er det viktig å støtte de gode opplevelsene. Fana Fotball er en god og profesjonell aktør som er med på å skape gode opplevelser i både topp og bredde, og derfor er det en glede for oss å være den gode støttespilleren i det arbeidet de gjør, sier Anita Østerbø, som er direkør for digitale kanaler i Fana Sparebank. Frende Forsikring er også med på sponsoravtalen.

Fana Fotballs nye A-lags trener, Patrick Hansson og markeds- og arrangementsansvarlig i Trond Andal var også til stede.

– En slik avtale er viktig for det arbeidet vi driver i Fana Fotball, og støtten vil komme både bredde- og toppfotballen til gode. Vi arrangerer for eksempel Fana Sparebank Cup, og i september i år var det over 1200 spillere som deltok. Med støtten fra Fana Sparebank og Frende Forsikring kan vi utvikle denne cupen videre, sier Trond Andal.

A-lagstrener Patrick Hansson er også fornøyd med hva støtten kan gjøre for toppfotballen i Fana.

– Vi vil forsøke å utvikle laget vi har og bygge videre på det fremover. Vi kommer ikke til å snakke spesielt mye om ambisjoner, men vil utvikle spillergruppen og ta steg for steg på veien videre. Vi må også utvikle egne spillere, og i så måte kommer sponsorstøtten til å være viktig for Fana Fotball, sier Hansson.

Anita Østebø sier det er viktig for Fana Sparebank og Frende Forsikring å fremstå som en støttespiller lokalt.

– Vi har et viktig samfunnsansvar med de midlene vi forvalter. Vi ønsker å gi mye støtte til arbeid blant barn og unge, og finne frem til aktører i nærmiljøet som deler våre ambisjoner. Vi vet at Fana Fotball er flinke i dette arbeidet. Derfor overlater vi også ansvaret med å fordele støtten til Fana Fotball. For oss er det viktig å støtte helheten, sier Anita Østerbø.

Rå skole er overfylt: – Elevene kommer seg knapt på do

Med et pennestrøk økte kommunen kapasiteten på Rå skole fra 400 til 450 elever. Nå er skolen så full at elevene knapt kommer seg på do.

To boliginnbrudd i helgen

Søndag kveld ble det meldt om et innbrudd i en villa på Hjellestad.

Bybanen stod i morgenrushet

Bybanen hadde tekniske problemer på Fantoft og Hop. Det er nå normal drift igjen.

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Nesttun.
Åpningstider: mandag – fredag 09.00-16.00.
Organisasjonsnummer: 939541489

Sentralbord: 55 11 80 10
Tips: tips@fanaposten.no


Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement?
Ring 23 33 91 58 eller send epost til fanaposten@mediaconnect.no

Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det er også mulig å ta kontakt med Pressens Faglige Utvalg (PFU), et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot pressen i presseetiske spørsmål.

Fakturainformasjon:
Vi mottar kun elektroniske faktura (EHF eller pdf): regnskap@mbkonsern.no
Les mer om efaktura her.


Ansvarlig redaktør: Ståle Melhus, 982 17 445
Daglig leder: Kenneth Dahling, 952 24 714

© Fanaposten